جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45530
بازديد امروز: 22190
ميانگين بازدید: 38540
بازديد کل: 139,959,058
قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۲/۰۲/۰۴ | برنت ۸۰ دلار و ۹۲ سنت شد (دوشنبه 1402/02/04)

اقتصاد ایران:
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۷۴ سنت معادل ۰.۹۱ درصد کاهش به ۸۰ دلار و ۹۲ سنت رسید.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، نگرانی در مورد افزایش نرخ بهره، اقتصاد دنیا و دورنمای تقاضا برای سوخت بر کاهش تولید ائتلاف اوپک پلاس پیشی گرفته و باعث پایین آمدن قیمت نفت در روز دوشنبه شده‌است.

 قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 74 سنت معادل 0.91 درصد کاهش به 80 دلار و 92 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 75 سنت معادل 0.96 درصد کاهش 77 دلار و 12 سنت معامله می‌شود.

 هر دوی این شاخص‌های نفتی بیش‌از 5 درصد در هفته گذشته کاهش قیمت داشتند که اولین کاهش قیمت هفتگی آن‌ها پس‌از 5 هفته بود. نگرانی درمورد رکود در آمریکا به‌عنوان بزرگ‌ترین مصرف‌کننده نفت دنیا پس‌از اعلام کاهش تقاضا برای بنزین در این کشور نسبت‌به سال گذشته، افزایش یافته است.
صادرات نفت کردستان عراق طی چند روز آینده از سر گرفته می شود
اولین خرید نفت پاکستان از روسیه

 تحلیلگران عقیده دارند اطلاعات اقتصادی ضعیف آمریکا و درآمد ناامیدکننده شرکت‌ها در بخش فناوری در این کشور ترس از رکود اقتصاد را بالا برده و ریسک‌گریزی را در میان سرمایه‌گذاران تقویت کرده‌است.

 انتظار می‌رود بانک‌های مرکزی بزرگ دنیا از آمریکا گرفته تا انگلیس و اروپا نرخ بهره را در اجلاس اولین هفته‌ ماه مه افزایش دهند تا تورم بالا را مهار کند.

 بهبود نامنظم اقتصاد چین پس‌از بحران کرونا هم دورنمای تقاضای نفت در این کشور را تیره و تار کرده‌است. واردات چین از تولیدکنندگان بزرگی مانند روسیه و عربستان در ماه مارس به 2 میلیون بشکه در روز رسید.

 اما حاشیه‌های سوددهی در آسیا در پالایشگاه‌های بزرگ چین و هند کاهش یافته و تمایل به نفت خاورمیانه را در ماه ژوئن پایین آورده است.

 تحلیلگران و تاجران هنوز نسبت‌به بهبود تقاضا برای سوخت در چین در نیمه دوم سال جاری میلادی و همچنین طرح کاهش تولید اوپک پلاس خوش‌بین هستند و پیش‌بینی می‌کنند قیمت نفت برنت تا پایان سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی تا 92 دلار در هر بشکه افزایش یابد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.