جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45520
بازديد امروز: 7402
ميانگين بازدید: 35647
بازديد کل: 138,898,003
تعرفه واردات روغن خام بازنگری می‌شود (شنبه 1397/05/27)

ایرنا:
طرح شایعاتی مبنی بر احتمال افزایش قیمت روغن، سبب ورود ستاد تنظیم بازار به این موضوع شد و قرار است مواد اولیه مورد نیاز برای عرضه حداکثری، از محل ذخایر استراتژیک تامین شود.

به گزارش روز شنبه ایرنا از وزارت صنعت، معدن و تجارت، ستاد تنظیم بازار در آخرین جلسه خود به منظور تامین حداکثری نیاز روغن نباتی در بازار و افزایش ضریب خودکفایی تولید در شکر تصمیماتی را اتخاذ کرد.
این ستاد در نشست اخیر خود با توجه به لزوم تامین حداکثری نیاز بازار روغن نباتی، تاکید کرد «مواد اولیه مورد نیاز برای عرضه حداکثری، از محل ذخایر استراتژیک تامین شود».
بر این اساس، در راستای کاهش هزینه تولیدکنندگان تصمیماتی به منظور تامین مواد اولیه بسته بندی روغن اعم از ورق مورد مصرف در بسته بندی و پِت (pet) اتخاذ شد؛ «پت» ماده اولیه تولید بطری‌های پلاستیکی است.
این گزارش حاکی است واردات ورق مصرف در بسته بندی به منظور کاهش هزینه تولید با ارز 4200 تومانی وارد شود.
در این نشست اعضای کارگروه ستاد تنظیم بازار مقرر کردند کمیته‌ای سناریوی کاهش تعرفه واردات انواع روغن خام برای پوشش هزینه‌های تبعی تولید را با هماهنگی وزارت جهادکشاورزی تدوین کنند. این سناریو لازم است به شکلی تدوین شود که مزیت تولید دانه داخلی و واردات دانه سویا بر روغن خام سویا ارجحیت داشته باشد.
همچنین در راستای پوشش هزینه محاسباتی سازمان حمایت برای نرخ روغن خانوار، مقرر شد گزارشی در راستای تامین ضرر و زیان مربوطه تدوین و به ریس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت ارائه شود.
در ادامه این جلسه وضعیت تولید و بازار شکر نیز مورد بررسی قرار گرفت.
اعضای شورا با اشاره به افزایش ضریب خودکفایی در تولید شکر و کاهش وابستگی به واردات این کالا مقرر کردند در راستای حمایت از کارخانه های تولید شکر، قیمت شکر تولیدی در سال جاری با توجه به حمایت از خودکفایی و همچنین لحاظ شدن حقوق مصرف کننده بررسی و تعدیل شود.
پیش بینی می‌شود با تصمیم اتخاذ شده افزایش عرضه شکر به رقابتی شدن بازار منجر شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.