جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45520
بازديد امروز: 1
ميانگين بازدید: 37765
بازديد کل: 138,827,467
پیشنهاد نرخ ۲۶۰۰ تومانی برای مابه التفاوت ارز کالاهای وارداتی (دوشنبه 1397/05/29)

خبرگزاری فارس:
چالش مصوبه اخیر دولت در رابطه با دریافت مابه التفاوت ارز دولتی با بازار ثانویه از کالاهای وارداتی به غیر از گروه یک باعث شد تا پیشنهادات متنوعی از جمله پرداخت نرخ مابه التفاوت ۲۶۰۰ تومانی بررسی شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، هیأت دولت در روزهای اخیر مصوبه‌ای ابلاغ کرد که در آن تاکید شد به جز کالاهای گروه اول تمامی کالاهای دیگر گروه‌ها مشمول پرداخت اخذ مابه‌التفاوت نرخ ارز زمان پرداخت و نرخ ارز در بازار ثانویه هستند.

بنابراین طبق بند 5 این مصوبه، گمرک موظف شد اخذ مابه‌التفاوت از تمامی کالاهای وارداتی تامین ارز شده از طریق سیستم بانکی (حواله و برات) را در دستور کار قرار دهد.

این مسئله باعث واکنش و اعتراض شدید بسیاری از واحدهای تولیدی و اعضای اتاق بازرگانی و کارشناسان شد. آنها معتقدند پرداخت چنین مابه التفاوتی  وضعیت تولید و بازار را ملتهب می‌کند و علاوه بر آن واردکنندگان توان پرداخت مابه التفاوت را ندارند.

همچنین با مداقه بیشتر روی این مصوبه چالش برانگیز دولت به نظر می رسد سازوکار لازم برای برآورد نرخ دقیق قیمت مابه‌التفاوت پیش‌بینی نشده است. ضمن آنکه سازمان حمایت کننده از تولید کننده و مصرف کننده که باید در این رابطه تائیدیه بدهد، سازوکار مناسبی را ندارد.

در حال حاضر مستندات نشان می‌دهد که دولت به دنبال تصمیمات جدید در این حوزه است تا نرخ مابه التفاوت مقطوعی را تعیین کند.

یک مقام آگاه دولتی به فارس گفت: یکی از پیشنهادات پرداخت نرخ مابه‌التفاوت 2600 تومانی است که البته هنوز تصویب نشده است.

به گزارش فارس، با فرض صحت این موضوع، عملا نرخ محاسبه ارز تامین شده برای کالاهای وارداتی پیش از بسته سیاستی اخیر بانک مرکزی ۶۸۰۰ تومان خواهد بود.

تاکنون هیچ مقام مسئول دولتی در این رابطه اظهار نظر نکرده و مشخص نیست مبنای چنین نرخی از کجا و با چه مدلی به دست آمده است زیرا باز هم این قیمت پیشنهادی از مابه‌التفاوت نرخ 4200 ارز دولتی و بازار ثانویه پایین‌تر محاسبه شده است.

با توجه به اینکه به گفته وزیر صنعت احتمالا سه گروه کالایی که غالب آنها مواد تولیدی و واسطه‌ای هستند از پرداخت مابه التفاوت ارز معاف خواهند شد مابقی کالاها مشمول مصوبه قبلی دولت برای پرداخت مابه التفاوت ارزی می‌شوند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.