جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45519
بازديد امروز: 10380
ميانگين بازدید: 33892
بازديد کل: 139,194,707
خواست فعالان بخش فناوری اطلاعات برای لغو بند 5بسته جدید ارزی (دوشنبه 1397/05/29)

ایرنا:
الزام به پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز دریافتی و نرخ روز ارز در بند پنجم سیاست های جدید تامین ارز، از دید رییس کمیسیون شبکه سازمان نظام صنفی ریانه ای به گرانی کالاهای مربوط به این صنف می انجامد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، طبق ماده پنج بسته ارزی دولت که شانزدهم مردادماه ابلاغ شد، همه کالاهایی که پیشتر با ارز 4200 تومانی وارد می شد و به گمرک رسیده و ترخیص نشده است اما اکنون تامین ارز آنها به بازار ثانویه منتقل شده و واردکنندگان مکلف شده اند با پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز دریافتی و نرخ روز ارز کالا نسبت به ترخیص آنها اقدام کنند.
در همین پیوند، رییس کمیسیون شبکه و بیگ دیتای سازمان نظام صنفی رایانه ای امروز (دوشنبه) در جمع خبرنگاران حاضر و لغو این ماده را خواستار شد.
«آزاد معروفی» گفت: مشکلات ارزی همچنان دامنگیر فعالان بخش فناوری اطلاعات است و اجرای این بند از سیاست های جدید، مشکلات را دو چندان خواهد ساخت؛ زیرا بسیاری کالاها را با ارز 4200 تومانی وارد و حتی پیش فروش کرده اند و اکنون ناگزیرند در قیمت های خود بازنگری کنند؛ در حالی که چنین امکانی در بخش دولت وجود ندارد.
وی ادامه داد: پرداخت مابه التفاوت سبب افزایش قیمت ها می شود که در نهایت به ضرر مصرف کنندگان نهایی است.
معروفی ادامه داد: کاهش عرضه کالا و بروز کمبود در بازار از عوارض اتخاذ این سیاستی است که تصمیم گیران بدون نظرخواهی از بخش خصوصی واقعی چنین سیاست هایی را اجرایی می کنند.
سخنان امروز رییس کمیسیون شبکه سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در حالی عنوان شد که وزیرصنعت، معدن و تجارت بیست و پنجم مردادماه امسال در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: با تصمیم دولت، واردکنندگان مواد اولیه و ملزومات خط تولید از پرداخت مابه التفاوت ارزی در گمرکات معاف شدند.
به گفته «محمد شریعتمداری»، این موضوع برای برخی خطوط تولید و تجهیزات مربوط به آنها مشکلاتی ایجاد کرده بود و بر این اساس، امروز پیشنهادی به هیات وزیران تقدیم شد تا بر اساس آن همه کسانی که تجهیزات و ماشین آلات تولیدشان به گمرک رسیده است، با اخذ گواهی از وزارتخانه ذیربط به گمرک مراجعه و نسبت به ترخیص کالای خود اقدام کنند.
شریعتمداری ادامه داد: همه مواد اولیه و ملزومات خط تولید، همچنین کالاهایی که محصول نهایی آنها با ارز 4200 تومانی وارد بازار می شود، نیز مجازند با دریافت گواهی از وزارتخانه مربوط به گمرک ها مراجعه و بدون پرداخت مابه التفاوت ارزی نسبت به ترخیص کالاهای خود اقدام کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.