جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45522
بازديد امروز: 25718
ميانگين بازدید: 44804
بازديد کل: 138,240,075
نوبخت: به جای قیر، پول نقد به پیمانکاران بدهیم (شنبه 1397/07/28)

ایرنا:
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در بودجه 98 سعی می کنیم به جای اختصاص قیر به پیمانکاران، پول آن به صورت نقد در اختیار پیمانکاران قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «محمدباقر نوبخت» روز شنبه در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه برنامه تولید و اشتغال در حوزه بازآفرینی شهری در سازمان برنامه و بودجه، افزود: مجلس شورای اسلامی برای سرعت بخشیدن اجرای طرح های عمرانی همواره در تبصره های قانون بودجه اجازه می داد که سه یا چهار میلیون تن قیر در اختیار طرح های عمرانی قرار گیرد.
وی اظهارداشت: اما گزارش ها حاکی از آن بود که از این تخصیص قیر به پیمانکاران در طرح ها کمتر استفاده می شد به طوری که سرنخ آنها را در خروج قیر از کشور شاهد بودیم. با این وجود به دلیل این که واگذاری قیر، قانون است وزارت نفت آن را اجرا می کرد که نوعی رانت تلقی می شود.
نوبخت با بیان این که استفاده از قیر به عنوان بخشی از منابع اعتباری که به پیمانکاران می دهیم درست نیست، گفت: به جای اینکه قیر را به جای اعتبارات در اختیار پیمانکاران قرار دهیم، می توانیم اجازه دهیم این قیر را شرکت های مرتبط از طریق وزارت نفت صادر کنند و درآمد حاصل از آن را به طرح های عمرانی به صورت ریالی کمک کنیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: در بودجه 98 سعی می کنیم برای پیشرفت طرح های عمرانی و جلوگیری از آثار سوء این موضوع، وزارت نفت قیر را صادر کند و پول آن به صورت نقدی در اختیار طرح ها قرار گیرد.

** پارسال 1900 پروژه نیمه کاره پایان یافت
نوبخت درباره جزئیات طرح های نیمه کاره دولتی، گفت: سال گذشته حدود یک هزار و 900 پروژه نیمه کاره از طریق مشارکت بخش عمومی و خصوصی پایان یافت.
وی افزود: قرار نیست که این طرح ها را بفروشیم بلکه با مشارکت بخش غیردولتی، انجام می دهیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه اضافه کرد: در مصوبه سران قوا این امکان وجود دارد برای اینکه طرح ها را اقتصادی و به صرفه کنیم بخشی از کاربری جانبی این طرح ها را تغییر دهیم که این کار در حال انجام است.
وی تصریح کرد: بیش از چهار هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری که سازمان برنامه و بودجه باید انجام دهد قرار شده است که بخش غیردولتی انجام دهد.
نوبخت گفت: تا 12 مهر ماه امسال 27 هزار و 500 میلیارد تومان برای طرح های عمرانی از خزانه پول پرداخت شده در حالی که این رقم سال گذشته هفت هزار میلیارد تومان بود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تاکید کرد: منابع ما محدود است به جای تقسیم قطره چکانی بین 76 هزار پروژه، طرح های موثری که در سال 97 به بهره برداری می رسند را شناسایی کرده و منابع را به این طرح ها تخصیص می دهیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.