جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45519
بازديد امروز: 15262
ميانگين بازدید: 34315
بازديد کل: 139,164,925
انتقال فناوری میراکننده‌های زلزله به کشور از سوی محقق ایرانی دانشگاه مالزی (یک شنبه 1397/07/29)

ایسنا:
استاد و پژوهشگر ایرانی دانشگاه مالزی بعد از تحقیقات 10 ساله به دانش فنی ساخت "میراکننده زلزله" به منظور کاهش اثرات زمین‌لرزه بر سازه‌ها دست یافته است و به گفته وی قرار است این فناوری در قالب شرکت‌ دانش‌بنیان به کشور منتقل شود.

دکتر فرزاد حجازی، عضو انجمن بتن ایران و استاد و پژوهشگر دانشگاه UPM مالزی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه بعد از 10 سال تحقیق و پژوهش موفق به طراحی و اختراع چهار سامانه مستهلک کننده انرژی شدیم، گفت: تجهیزات مستهلک کننده انرژی به عنوان یک میراگر غیرفعال شناخته می‌شوند و راهکار جدیدی برای مقاومت در برابر بارهای اعمالی به اعضای سازه‌ای هستند. از این تجهیزات می‌توان هنگام اعمال بارهایی چون "باد" و "زلزله" اثرات آنها را بر روی سازه‌ها کاهش داد، چرا که موجب می‌شود تا نیاز استهلاک انرژی در اعضای سازه‌ای اصلی کاهش یابد و در نتیجه خسارت سازه‌ای احتمالی کاهش یابد.

حجازی گفت: این چهار سامانه می‌توانند در ساختمان‌ها استفاده شوند تا آثار تخریبی نیروی زلزله با هر ریشتری را بر روی سازه‌ها کاهش دهند.

وی افزود: در ساخت و طراحی این دستگاه‌ها از لاستیک‌های تولید کشور مالزی استفاده شد؛ چراکه این پلاستیک‌ها ظرفیت خوبی برای کاهش اثر لرزه بر روی سازه‌های مختلف دارند.

مجری طرح قابل حمل بودن را از مزایای این دستگاه نام برد و یادآور شد: این سامانه در هر سازه‌ای قابل نصب است، ضمن آنکه هزینه ساخت این دستگاه‌ها در مقایسه با نمونه‌های آمریکایی و ژاپنی 70 درصد کمتر و کارایی این دستگاه در جذب، کاهش و مهار 30 تا 70 درصدی قدرت تخریبی زلزله بیشتر است.

حجازی از تولید انبوه این تجهیزات پیشرفته خبر داد و افزود: بنگلادش 30 دستگاه را برای ایمن‌سازی پل‌های شهری سفارش داده است.

وی گفت: با توجه به زلزله‌خیز بودن کشور، مهمترین هدف مطالعات 10 ساله ما طراحی و ساخت این فناوری به روشی مقرون به صرفه بود تا همه مردم به راحتی بتوانند با هزینه ارزان از آن برای ایمن‌سازی ساختمان‌ها استفاده کنند.

مجری طرح همچنین از انتقال این تکنولوژی با جذب سرمایه‌گذاران خارجی در قالب تاسیس یک شرکت دانش‌بنیان به ایران تا 2 ماه آینده خبر داد.

به گزارش ایسنا، طی مراسمی قرارداد فروش حق امتیاز تجاری‌سازی این اختراع به پروفسور "عینی ادریس" رئیس دانشگاه UPM مالزی منعقد شد و قرار است دکتر فرزاد حجازی با همکاری این دانشگاه حق امتیاز تجاری‌سازی سامانه‌های چهارگانه میراکننده زلزله را به یکی از بزرگترین شرکت‌های صنعتی داخلی واگذار کند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.