جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45519
بازديد امروز: 9789
ميانگين بازدید: 33892
بازديد کل: 139,194,116
ظرفیت سوددهی بورس بیش از بازارهای رقیب است (یک شنبه 1397/07/29)

ایرنا:
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: بازار سرمایه هنوز از ظرفیت خوبی برای سودآوری نسبت به بازارهای رقیب مانند ارز، طلا و مسکن برخوردار است و شواهد از ادامه روند صعودی بلندمدت آن حکایت دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، پس از نوسان های شدید بورس در 2 هفته گذشته و فراز و نشیب شاخص بین کانال 170 هزار تا 190 هزار واحدی، ابهام ها و پرسش هایی درباره سرنوشت بازار سرمایه و مسیر حرکت بورس مطرح شد.
در این میان، عده ای معتقد بودند پس از رشد شتابان در فصل تابستان و ابتدای پاییز، اکنون دوره افت آغاز شده است اما بیشتر کارشناسان اعلام می کردند افت شاخص، رخدادی کوتاه مدت و مقطعی است و جزیی از چرخه بورس به شمار می رود و بزودی رشد دوباره بازار سرمایه از سر گرفته می شود.
در این میان، جهش پنج هزار و 646 پله ای شاخص بورس در معاملات دیروز (شنبه) و ورود به کانال 188 هزار و 575 واحدی امیدواری نسبت به کوتاه بودن زمان اصلاح شاخص بورس و آغاز شدن موج جدید صعودی را بیشتر کرد.
در همین پیوند یک کارشناس بازار سرمایه امروز (یکشنبه) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره وضعیت بازار سرمایه و رقابت با بازارهای مواز، گفت: شاخص کل از ابتدای امسال از سطح 96 هزار به حدود 180 هزار واحدی رسیده و رشد 87 درصدی را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.
محمد پورتدین با مقایسه میزان بازدهی بورس نسبت به سایر بازارهای رقیب افزود: نگاهی گذرا به بازدهی سایر بازارهای موازی نشان می دهد بازار دلار 287 درصد و مسکن حدود 110 درصد بازدهی داشته است که از عقب افتادن بازار سرمایه حکایت دارد.
وی اضافه کرد: بازار سرمایه تلاش می کند شکاف بازدهی خود نسبت به بازارهای رقیب را پر کند؛ بنابراین در آینده شاهد تداوم رشد بورس خواهیم بود.
پورتدین به وضعیت نامناسب نقدینگی در کشور اشاره کرد و ادامه داد: از دلایل رشد چشمگیر بازارهای دلار و مسکن، افزایش شدید و نگران کننده نقدینگی محسوب می شود که هنوز ادامه دارد.
«این نقدینگی مسموم، ناشی از پرداخت چند ساله سودهای موهوم بانکی است که با افزایش احتمالی حدود 300 هزار میلیارد تومانی، امسال در سطح 1800 هزار میلیارد تومان و فراتر از تولید ناخالص ملی قرار خواهد گرفت».
این کارشناس بازار سرمایه یادآوری کرد: افزایش نقدینگی همانند سیلی مخرب، اقتصاد کشور را دربرگرفته و با مشکلات عدیده ای روبرو ساخته است.
پورتدین گفت: در ماه های اخیر به دنبال افت محسوس حجم معاملات مسکن که از رکود چند ساله آن حکایت دارد و ریزش قیمت دلار که ناشی از رشد حباب گونه آن بود، شاهد هدایت بخشی از نقدینگی به سوی بازار جذاب سرمایه و رشد سریع شاخص بودیم.
وی افزود: در این میان، افزایش نرخ جهانی نفت و کامودیتی ها (مواد پایه و معدنی) که بیشتر به دلیل کاهش روزافزون ارزش دلار و ذخایر راهبردی کالا در بورس های لندن و چین بود و همچنین افزایش بهای محصولات در بورس کالا، زمینه رشد بیشتر بازار سرمایه را فراهم کرد.
به گفته وی، از نظر تکنیکال (تحلیل فنی نمودار و شاخص بورس) هنوز نشانه هایی برای پایان موج رشد و تغییر روند کلی بازار بورس دیده نمی شود.
پورتدین تصریح کرد: بر این اساس، در میان مدت و بلند مدت، روند صعودی بازار سرمایه و فتح قله های جدید شاخص کل همراه با اصلاح های کوتاه مدت تداوم می یابداشت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.