جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45522
بازديد امروز: 29251
ميانگين بازدید: 44914
بازديد کل: 138,278,841
10 هزار و 600 تن «مس بلیستر» در استان کرمان تولید شد (سه شنبه 1397/08/01)

ایرنا:
مدیر کنترل فرایند و برنامه ریزی تولید مجتمع مس سرچشمه گفت: طی 6ماهه سالجاری 10 هزار و 600 تن مس بلیستر ( یکی از مواد اولیه مورد نیاز کارخانه ذوب ) در 15 کارگاه فرآوری این استان تولید شده است.


"مس بلیستر از ذوب ضایعاتی نظیر مواد سرد تولیدی ذوب، لجن کارخانه، غبار لیچینگ، سرباره های کنورتر کارخانه خاتون آباد و آجرهای نسوزی که در سالیان سال در کوره ها جمع شده تولید می شود و به کارخانه های مس تحویل داده می شود تا از آنها ورق مس تولید و استفاده شود. "
محمدرضا دهشیری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از مهمترین فعالیت ها در این کارگاه ها تبدیل مواد سرد به مس بلیستر است که در واقع این نوع مس یکی از مواد اولیه مورد نیاز کارخانه ذوب به شمار می رود.
وی ادامه داد: با همت نیروهای واحد کنترل کیفی، با اینکه پیش بینی کرده بودیم در طول سال 13 هزار تن بلیستر از مواد سرد تولید شود اما فقط در 6 ماهه اول امسال از 10هزار و 600 تن مس بلیستر تولید شد که جلوتر از برنامه قرار داریم .
دهشیری بیان کرد: با تبدیل مواد سرد به مس بلیستر دیگر چالشی به نام مس قراضه و نیاز به منابع بیرونی برای تأمین آن نداریم.
وی تصریح کرد: در این کارگاهها که در شهرهای رفسنجان، سیرجان، شهربابک و کرمان ایجاد شده اند 700 نفر مشغول به کار هستند.
مدیر کنترل فرایند و برنامه ریزی تولید مجتمع مس سرچشمه افزود: یک کارگاه در سیرجان، سه کارگاه در شهربابک، 9 کارگاه در رفسنجان و 2 کارگاه در کرمان در رابطه با تبدیل مواد سرد به بلیستر فعالیت می کنند.
دهشیری تصریح کرد: با راه اندازی این کارگاهها، ارزش افزوده مضاعفی برای شرکت مس ایجاد شده و با حذف خرید قراضه مس از نظر اقتصادی به نفع شرکت مس است.
وی خاطرنشان کرد: در نظر داریم 10 کارگاه دیگر را به این مجموعه اضافه کنیم که از این تعداد چهار کارگاه در حال راه اندازی است که به زودی مورد بهره برداری قرار می گیرند و 6 کارگاه دیگر نیز تا پایان امسال به آنها اضافه خواهد شد.
در مجتمع مس سرچشمه بیش از 15 هزار نفر مشغول به کارند، یکی از معادن بزرگ روباز مس در خاورمیانه به شمار می رود و در 60 کیلومتری شهر رفسنجان قرار دارد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.