جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45520
بازديد امروز: 15155
ميانگين بازدید: 35835
بازديد کل: 138,879,664
افزایش 598 مگاواتی ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر تا تابستان 98 (سه شنبه 1397/08/01)

ایرنا:
وزارت نیرو برنامه ریزی کرده است که به منظور تامین برق تابستان 98، در کنار نیروگاه های حرارتی و برقابی، 598 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر را به مدار تولید بیاورد.


به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، بر اساس برآوردهای مصرف برق در تابستان 98 و همچنین با در نظر گرفتن ظرفیت تولید موجود در ابتدای مردادماه امسال، در اوج بار سال آینده حدود هشت هزار مگاوات کمبود قدرت قابل اتکا وجود دارد که وزارت نیرو قصد دارد این خلاء را با به مدار تولید آوردن نیروگاه های حرارتی، برقابی و تجدیدپذیر و همچنین مدیریت مصرف پر کند.
در بخش نیروگاه های تجدیدپذیر، تا خردادماه سال آینده برنامه ریزی شده است که 102.4 مگاوات نیروگاه بادی، 437 مگاوات نیروگاه خورشیدی، 14.4 مگاوات نیروگاه زیست توده، 32.6 مگاوات نیروگاه برقابی کوچک و همچنین 11.4 مگاوات از محل بازیافت حرارتی وارد مدار کند تا به این ترتیب 598 مگاوات به ظرفیت کنونی نیروگاه های تجدیدپذیر اضافه شود.
«رضا اردکانیان» وزیر نیرو پیش از این در سومین کنفرانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر ایران اعلام کرده بود: با راه اندازی نیروگاه های جدید تجدیدپذیر، ظرفیت تولید برق از محل این نیروگاه ها به یک هزار و 100 مگاوات افزایش می یابد.
وی ظرفیت کنونی انرژی های تجدیدپذیر کشور را 650 مگاوات ذکر کرد و گفت: این ظرفیت مشتمل بر 65 واحد نیروگاهی در مقیاس مگاواتی و بیش از 2هزار واحد نیروگاهی خانگی است.
اردکانیان همچنین در گفت و گو با ایرنا اعلام کرده بود: در ماه های اخیر وقفه ای برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در انرژی های تجدیدپذیر به وجود آمد که یکی از دلایل این وقفه، تغییرات نرخ ارز است.
به گفته وی، قرارداد احداث نیروگاه های تجدیدپذیر بر مبنای نرخ گذشته ارز بوده است، در حالی که مصرف آنها به صورت ارزی و دریافت وجه برق آنها به صورت ریالی است.
اردکانیان تصریح کرد: برنامه هایی برای رفع این چالش در نظر گرفته ایم و به نظر می رسد این قراردادها مشمول تعدیل هایی خواهد شد.
سیدمحمد صادق زاده معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) نیز در مورد این چالش سرمایه گذاران بخش خصوصی در نیروگاه های تجدیدپذیر گفت: ساتبا خطرپذیری تغییر نرخ ارز در قراردادهای خرید تضمینی را پذیرفته است و سرمایه گذار با تغییر نرخ ارز دچار هیچ آسیبی نمی شود.
وی اضافه کرد: با توجه به تعدیل نرخ قراردادها، سرمایه گذارانی که نیروگاه های آنها به بهره برداری رسیده هیچ گونه آسیبی نمی بینند؛ قراردادهای جدید هم با نرخ های مناسب منعقد می شود.
معاون وزیر نیرو در پاسخ به این سوال که نرخ پرداخت در قراردادهای خرید تضمینی بر اساس کدام یک از نرخ های ارز (نیما، ثانویه و بازار غیررسمی) محاسبه می شود، گفت: با توجه به تغییرات و نوسانات نرخ ارز، مبنای محاسبه نرخ ارز باید تغییر کند که این امر توسط بانک مرکزی مشخص خواهد شد.
صادق زاده اظهار داشت: فعلا وجه نیروگاه های تجدیدپذیر به صورت علی الحساب بر اساس نرخ های قبلی به تولیدکنندگان پرداخت می شود اما به محض اینکه بانک مرکزی مبنای محاسبه نرخ خرید تضمینی را اعلام کند، همه مابه التفاوت ها پرداخت می شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.