جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45520
بازديد امروز: 24020
ميانگين بازدید: 35835
بازديد کل: 138,888,529
امسال 915 هزار تن انار تولید شد (دوشنبه 1397/09/26)

ایرنا:
مدیرکل دفتر امور میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد: برای امسال تولید 915 هزار تن انار پیش بینی شده است که نسبت به سال گذشته حدود 200 هزار تن افزایش دارد.


«مسعود لطیفیان » روز دوشنبه در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا میزان تولید انار در سال گذشته را بیش از 750 هزار تن برآورد کرد و افزود: با توجه به سرانه تولید انار، مشکلی در تامین بازار شب یلدا وجود ندارد.
وی ادامه داد: سطح باغات انار کشور 89 هزار و 600 هکتار با میانگین عملکرد تولید 15 تن در هکتار است که البته برخی باغداران پیشرو، با انجام عملیات بهباغی تا 100 تن در هکتار انار تولید می کنند.
لطیفیان گفت: استفاده از روش های نوین بهباغی موجب بهبود کمیت و کیفیت میوه انار و افزایش بهره وری آب و کاهش خسارت آفات و بیماری ها در این محصول می شود.
وی با بیان اینکه در تمامی استان ها به جز همدان انار تولید می شود، افزود: استان های برتر تولید این محصول شامل فارس با 25 درصد کل تولید، مرکزی حدود 11 درصد، خراسان رضوی و اصفهان هر کدام 10 درصد، یزد 7 درصد و سمنان 6 درصد است.
این مسئول در وزارت جهادکشاورزی تصریح کرد: در هشت ماهه امسال 4.7 میلیون دلار انار از کشور صادر شد که از نظر ارزشی نسبت به مدت مشابه سال قبل 640 درصد رشد دارد.
مدیرکل دفتر امور میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: این محصول به کشورهایی مانند ارمنستان، امارات، عراق، عمان، ترکمنستان، قطر، آلمان، سویس، روسیه، اتریش، هند، فرانسه، پاکستان و کره جنوبی صادر می شود.
وی بر این باور است، تنش های محیطی، بالابودن ضایعات، آفات - مهمترین آنها کرم گلوگاه انار- و بیماری ها و برخی نابسامانی های فیزیولوژیکی مانند دانه سفیدی انار، آفتاب سوختگی، ناکافی بودن صنایع فرآوری از مشکلات در حوزه تولید این محصول از مسایل حایز اهمیت این محصول هستند.
لطیفیان افزود: اصلاح باغات موجود، برنامه ریز ی برای شناسایی، حفاظت و تکثیر ارقام برتر داخلی، ورود ارقام تجاری و بازار پسند در راستای بهبود کیفیت و کاهش ضایعات از برنامه های وزارت جهادکشاورزی است.
وی اظهار داشت: تشدید نظارت های دستگاه های نظارتی می تواند قیمت ها را در بازار شب یلدا کنترل کند.
به گزارش ایرنا، سال گذشته با وجود کاهش تولید انار ساوه به دلیل سرمازدگی، انار مورد نیاز کشور تامین شد و کمبودی در این زمینه نداشتیم به طوری که بیش از 700 هزار تن انار تولید شد؛ پارسال قیمت منطقی هر کیلو انار درجه یک 70 هزار ریال بوده است.
براساس آمار روز گذشته سازمان میادین میوه و تره بار تهران با وجود این که پنج روز به آیین شب یلدا باقیمانده، قیمت هر کیلوگرم انار در مبداء بین 4 هزار تا 11 هزارتومان است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.