جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45520
بازديد امروز: 7331
ميانگين بازدید: 35647
بازديد کل: 138,897,932
کشاورزان نگران تامین سموم نباشند (چهارشنبه 1397/11/03)

خبرگزاری فارس:
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: ­سموم دفع آفات به اندازه کافی در کشور وجود دارد و کشاورزان نگران این موضوع نباشند.


به گزارش خبرگزاری فارس، رئیس سازمان حفظ نباتات کشور : ­سموم دفع آفات به اندازه کافی در کشور وجود دارد و کشاورزان نگران این موضوع نباشند.

محمدرضا درگاهی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با بیان اینکه بخش سموم دفع آفات نیز متاثر از تحریم‌های ظالمانه و یک طرفه آمریکاست افزود: با وجود همه این فشارها، ​­ دو انجمن تولید کنندگان و وارد کنندگان سموم کشور از خردادماه جاری در مورد تامین سموم اقدام کردند و اکنون هیچ گونه مشکلی ­­در ­تامین سموم آفت کش‌های کشاورزی برای سال زراعی پیش رو نداریم.

وی با تاکید بر اینکه در این باره تدارک لازم صورت گرفته گفت:­ علاوه بر ­­ سموم خاش کش‌ها و­ علف کش ها، سایر آفت کش‌های مورد نیاز بخش زراعی، مرتعی، باغی و منابع ­طبیعی ­در کشور وجود دارد.

درگاهی افزود: سالانه بین ۲۵ تا ۳۰ هزار تن سم در بخش کشاورزی برای جلوگیری از خسارت آفات، ­بیماری‌ها و حفظ محصولات تولید شده استفاده می‌شود که این مقدار در کشور تامین شده­ و­ هیچ گونه دغدغه‌ای در این زمینه نداریم.

مصرف ­ ۲۰ درصدی به صورت آماده­

وی گفت: ­۸۰ درصد این میزان­ توسط ۵۰ تا ۶۰ کارخانه داخلی تهیه ­اما­ مواد­­ اولیه آن از ­چین، هند و برخی کشور‌های اروپایی وارد می‌شود و­ فقط ­ ۲۰ درصد به صورت آماده­ مصرف، ​ ­از همین کشور‌ها تامین می‌شود.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور با اشاره به سوء استفاده احتمالی دلالان در خصوص کمبود سموم کشاورزی افزود: در این خصوص تدارک لازم صورت گرفته و با هماهنگی تعزیرات حکومتی با افرادی که با قیمت‌های نامتعارف، ­ سموم را در اختیار کشاورزان قرار ­­دهند و موجب اخلال در بازار شوند­­ برخورد قانونی خواهد شد.

درگاهی گفت: سازمان حفظ نباتات دستور العمل اجرایی را برای استان‌ها و سازمان‌های جهاد کشاورزی ارسال کرده که در آن تیم‌های مختلف متشکل از سازمان نظام مهندسی، تعزیرات حکومتی، وزارت صمت و سازمان حفظ نباتات در استان‌ها به صورت مستمر و روزانه از فروشگاه‌های سم بازرسی می‌کنند و در صورتی که قیمت‌ها نامتعارف بوده و مورد تایید سازمان حمایت نباشد با خاطی برخورد شده­ و در صورت تکرار، فروشگاه پلمپ خواهد شد.

از قاچاق سموم جلوگیری می شود

وی در مورد قاچاق سم نیز گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر سموم مزیت صادراتی پیدا کرده، ​ مکاتبه‌ای با استانداران مرزی صورت گرفته تا از قاچاق این سموم جلوگیری شود.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور این موضوع را که در محصولات کشاورزی برای دفع آفات از سموم زیادی استفاده می‌شود رد کرد و افزود: این موضوع چند سالی است که در کشور مطرح است، اما هیچ مرجعی تا کنون برای این ادعا، ​ مستنداتی ارائه نداده است.

درگاهی با بیان اینکه مستندات و آمار فائو مورد تایید است گفت: ایران از متوسط مصرف سموم در دنیا، کمتر مصرف می‌کند.

متوسط مصرف­ سموم کشاورزی

وی افزود: متوسط مصرف­ سموم کشاورزی در دنیا ۱.۲­ کیلوگرم در هکتار است در حالی که در کشور ما ۶۷۰ گرم در هکتار استفاده می‌شود.

درگاهی گفت: همین مقایسه و توجه به آماری که در سایت فائو درج شده است نشان می‌دهد که کشور ما از سموم کمتری در محصولات کشاورزی­ استفاده می‌کند.

وی با اشاره به استفاده از سموم کشاورزی در برخی کشور‌ها افزود: کشوری مثل شیلی و بعضی کشور‌های ­­قاره آمریکا، ­ ۱۸ کیلوگرم در هکتار از سموم کشاورزی استفاده می‌کنند.

درگاهی گفت: ما کشوری هستیم که هم اکنون در بحث استاندارد‌های صادراتی موارد لازم را رعایت می‌کنیم و حتی­ محصولات ما به روسیه نیز صادر می‌شود که استاندارد‌های بسیار سخت گیرانه تری نسبت به اروپا دارد.

وی تاکید کرد: این اطمینان خاطر را به مردم می‌دهیم که­ در مقایسه با سایر کشورها­ و حتی کشور‌های اروپایی، ​ مصرف سموم کشاورزی در ایران بسیار کمتر است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.