جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45519
بازديد امروز: 16712
ميانگين بازدید: 34315
بازديد کل: 139,166,375
سهم صنعت از تسهیلات بانکی افزایش می یابد (دوشنبه 1398/01/26)

پایگاه اطلاع رسانی دولت:
رهبر معظم انقلاب سال ۹۸ را سال «رونق تولید» نامگذاری کردند. در این راستا دستگاه ها و وزارتخانه های مختلف برنامه ریزی های لازم برای تسریع در رونق تولید را انجام داده و در دستور کار قرار داده اند.

بانک مرکزی نیز در این راستا برنامه هایی در نظر گرفته است که با توجه به بانک محور بودن اقتصاد کشور از اهمیت دوچندان برخوردار است. بر این اساس افزایش سهم صنعت از تسهیلات بانکی یکی از اقداماتی است که در دستور کار قرار گرفته است. عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی روز  یکشنبه، ۲۵ فروردین ماه در نشست کمیسیون اقتصادی مجلس که با حضور وزرای امور اقتصادی و دارایی،  وزیر صنعت، معدن و تجارت، روسای اتاق بازرگانی و اتاق اصناف ایران برگزار شد به تشریح برنامه های بانک مرکزی برای رونق تولید در سال جاری پرداخت و از افزایش سهم صنعت از تسهیلات بانکی خبر داد و گفت: از ۳۵۷ هزار میلیارد تومان تسهیلاتی که تا بهمن ماه سال ۹۷ به سرمایه‌ در گردش اختصاص یافته ۵۵ درصد به بخش صنعت تعلق گرفته است و برنامه ما این است که امسال این رقم ۶۵ درصد شود. این اظهارات در شرایطی است که گزارش ها نشان می دهد   در ۳ ماه پایانی سال ۹۷ نیز حدود ۱۸۹ هزار میلیارد ریال به سیستم تولیدی کشور تزریق شد که تحولاتی در این بخش‌ها ایجاد کرده است.

ثبات اقتصادی به عنوان یکی دیگر از مولفه های تاثیرگذار بر تولید کشور از برنامه هایی است که دولت و بانک مرکزی به جد آن را پیگیری می کند. عبدالناصر همتی یکی از مهمترین برنامه های بانک مرکزی برای رونق تولید را ثبات اقتصادی عنوان کرد و گفت: هدف بانک مرکزی این بوده که ثبات در اقتصاد کشور ادامه یابد. 

ثبات نرخ ارز در قیمت تعادلی از مهمترین برنامه های بانک مرکزی در این راستا بوده است. بررسی بازار ارز در نیمه دوم سال گذشته و همچنین سال جدید نشان می دهد که بانک مرکزی به این مساله اهتمام داشته است.  دکتر حسن روحانی،  رئیس‌جمهوری نیز در پیام نوروزی سال ۹۸،  سال جدید را سال مهار تورم ، متعادل کردن قیمت ارز و سال دوستی بیشتر با همه همسایگان برشمرده است.

یکی دیگر از مولفه های تاثیرگذار برای رونق تولید در کشور، نرخ سود بانکی است. به باور کارشناسان نهادگرای اقتصاد نرخ سود بانکی بالا،  ضدتولید  است و بر این اساس بانک مرکزی با توجه به این مساله تمایلی به افزایش نرخ سود بانکی ندارد. رئیس کل بانک مرکزی به تازگی در یادداشت اینستاگرامی اش این مساله را عنوان کرده است و در جلسه اخیر خود با نمایندگان نیز بار دیگر بر این سیاست تاکید کرد و گفت: بانک مرکزی برای تغییر نرخ سود بانکی برنامه‌ای ندارد. وی افزایش نرخ سود بانکی را عاملی برای فشار به واحدهای تولیدی و ناترازی بانک‌ها عنوان کرد و گفت: بنابراین اگر شرایط فراهم باشد باید نرخ سود بانکی را تعدیل کنیم اما فعلاً برای آن برنامه‌ای نداریم و تصمیم‌گیری در این خصوص باید در شورای پول و اعتبار انجام شود.

فروش اموال مازاد بانک‌ها یکی دیگر از برنامه های بانک مرکزی در سال جدید است  که می‌تواند منابع خوبی را آزاد کند. همتی با اشاره به این مساله گفت: هرچند بانک مرکزی تحت تاثیر شدیدترین فشارهای تحریمی و تامین منابع است، اما شرایط خوبی از لحاظ ذخایر ارزی دارد که شرایط از سال گذشته نیز بسیار بهتر است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.