جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45519
بازديد امروز: 4438
ميانگين بازدید: 33892
بازديد کل: 139,188,765
دچار کمبود مصالح ساختمانی نخواهیم شد (چهارشنبه 1398/01/28)

ایسنا:
وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه ظرفیت ها برای ساخت و ساز وسیع است، تاکید کرد دچار کمبود مصالح نخواهیم شد.

به گزارش ایسنا، محمد اسلامی در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) هیئت دولت اظهار کرد: پروژه مسکونی مهر به همراه ۴۰۰هزار واحد در طرح های مختلف تعریف شده و در بعضی شهرها آغاز شده ، برنامه ریزی های ما به این سمت است که در سال ۹۸ و ۹۹ به بهره‌برداری برسانیم.

وی ادامه داد:نکنه مهم این است که بتوانیم زمین ها را پیش‌بینی و برای این کار واگذار کنیم . از همه مهم تر اینکه اعتماد انبوه سازان و سازندگان را جلب کنیم تا بتوانیم آن‌ها را بیاوریم تا مشارکت کنند. تا امروز این اقدامات صورت گرفته است.

وزیر راه و شهرسازی افزود:گام بعدی این است که تسهیلاتی که به سازندگان می دهیم را افزایش دهیم اعتقادی نداشتیم تا وام خرید را افزایش دهیم زیرا باعث افزایش آثار تورمی می شود. چون معتقد هستیم که به جامعه هدف ما کمکی نمی‌کند. اما سازنده در این صورت انگیزه پیدا می‌کند تا تسهیلات و زمین که تقریبا حدود ۶۰ درصد افزایش پیدا کرد یعنی از ۶۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون افزایش پیدا کرده  را در دسترس داشته باشد. سهم دریافتی را سازنده به خریدار می تواند واگذار کند.

اسلامی گفت: گام سوم مربوط به بازار تعهدی مصالح است که  کارت اعتباری آن با مشارکت بانک مسکن و بنیاد مسکن طراحی شده و ان‌شاءالله به زودی عملیاتی می‌شود و سازندگان می‌توانند این تسهیلات را بگیرند که کمک بسیار شایانی به متناسب سازی قیمت تمام شده مسکن می کند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا بازسازی تخریبات حاصل از سیل بر  قیمت مسکن اثر می‌گذارد گفت: خیر این اتفاق نمی افتد. به برکت باران الهی سرزمین ما از آب پر شده است؛ البته آسیب هایی دیده ایم . مهم ترین کارمان برای شهر هایی است که رودخانه دارند،پلهای آن ها آسیب دیده اند و در حال تعمیر آن ها هستیم.

وی خاطر نشان کرد: در حال کنترل و نظارت بر روی شهرهایی هستیم که رودخانه دارند که حریم آن حفظ شود. زمین هایی را در  پل‌دختر و معمولان واگذار کردیم . کسانی که در بستر یا حریم رودخانه  سکنی داشتند ، به آنجا بروند.

اسلامی در پایان گفت: ظرفیت ها وسیع است و دچار کمبود مصالح نخواهیم شد. حدود ۱۷۹ هزار واحد آسیب دیده است. ۷۹ هزار واحد  آن باید ساخته شود و حدود ۱۰۴ هزار واحد  آن نیاز به بازسازی دارد. این امر به تولید اشتغال می انجامد و باعث می شود خانه های مردم نو و بهتر شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.