جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45519
بازديد امروز: 6032
ميانگين بازدید: 33892
بازديد کل: 139,190,359
رحمانی: قطعه سازان تسهیلات ارزی را ریالی بازپرداخت می کنند (چهارشنبه 1398/01/28)

ایرنا:
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رئیس کل بانک مرکزی با پرداخت تسهیلات ارزی به قطعه سازان و بازپرداخت آن در قالب ریالی موافقت کرد.


«رضا رحمانی» امروز (چهارشنبه) در پایان نشست هیات وزیران در پاسخ به پرسش خبرنگار اقتصادی ایرنا پیرامون چگونگی اعطای تسهیلات ارزی و بازپرداخت آن به قطعه سازان اظهار داشت: قرار است تسهیلات ارزی مطابق با نیاز قطعه سازان به آنان پرداخت شود، و این تسهیلات ریالی و همراه با سود در نظر گرفته شده، تسویه خواهد شد تا در صورت بروز نوسان های قیمتی، قطعه سازان آسیب نبینند.
به گزارش ایرنا، چهاردهم بهمن ماه پارسال «فرشاد مقیمی» معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در نشست تخصصی کمیته خودرو از تخصیص چهار هزار میلیارد تومان به ایران خودرو و سایپا خبر داد.
پس از آن عملیات اجرایی تخصیص این مبلغ به قطعه سازان در شرکت های خودروساز آغاز و مقرر شد بانک ها مطابق فهرستی که خودروسازان در اختیارشان قرار دادند، مبالغ را به شکل مستقیم به قطعه سازان پرداخت کنند.
همچنین قرار شد برای تزریق نقدینگی به خودروسازان با محوریت بانک مرکزی، 11 هزار میلیارد تومان در 2 بخش ریالی و ارزی پرداخت شود که شامل چهار هزار میلیارد تومان و 844 میلیون یورو بود که تاکنون چهار هزار میلیارد تومان نقدینگی ریالی پرداخت شده است.

** معرفی اعضای اتاق بازرگانی
رحمانی در پاسخ به پرسش دیگر ایرنا درخصوص معرفی اعضای اتاق بازرگانی، خاطرنشان کرد: آن دسته از اعضای اتاق که اعلام اسامی آنان مربوط به وزارت صنعت بوده انجام شده، اما از اسامی سایر افرادی که مربوط به وزارت جهاد کشاورزی است اطلاعی ندارم یا اگر اعلام شده، نامه مربوطه را ندیده ام.

** واردات لاستیک با نرخ نیمایی
وزیر صنعت در پاسخ به پرسشی درباره واردات لاستیک با ارز نیمایی، این موضوع را تایید کرد و گفت: دولت تعرفه ورودی را برای بسیاری کالاها به صفر رسانده تا کالاهایی نظیر لاستیک، گوشت و غیره با قیمت ارزانتر به دست مردم برسد.
وی گفت: چنانچه اجازه داده شود برخی کالاها به شکل منظم با ارز نیمایی وارد شوند و انحصاری در این زمینه ایجاد نشود، با قیمت هایی پایین تر از قیمت های جهانی به دست مردم خواهد رسید.

** تامین اقلام ماه رمضان
رحمانی پیرامون تامین اقلام و مایحتاج مردم در ماه مبارک رمضان، خاطرنشان کرد: مطابق آخرین گزارشی که از وزارت جهاد کشاورزی دریافت شده، ذخایر اکثر کالاهای اساسی خوب بوده و در برخی موارد بیش از مقدار برنامه است
وی موضوع نوسان قیمت شکر در ماه های گذشته را یادآور شد و گفت: دلیل این موضوع کمبود ذخایر نبوده، بلکه به دلایلی از جمله سیل در برخی استان ها، مجبور به توزیع مقادیر بیشتری در آن مناطق بودیم.
وزیر صنعت ضمن تاکید بر اینکه مشکلی بابت تامین و ذخیره اقلام اساسی مورد نیاز مردم وجود ندارد، گفت: برخی موارد شایعاتی در زمینه کمبود برخی کالاها مطرح می شود و مردم برای خرید آن کالاها بی دلیل تقاضای اضافی دارند، اما مردم مطمئن باشند دولت در مواردی که باید نظیر ممنوعیت صادرات پیاز، به اقدام های لازم بپردازد، برای حل مشکلات وارد عمل می شود.
وی خاطرنشان ساخت: چنانچه مردم همراهی لازم را داشته باشند، حداقل 80 درصد مشکلات قابل کنترل است و وزرات صنعت نیز با فعال سازی دستگاه های نظارتی، کنترل بیشتری بر بازار خواهد داشت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.