جستجو
صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی تعرفه ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45519
بازديد امروز: 4518
ميانگين بازدید: 34315
بازديد کل: 139,154,181
حمل‌ و نقل ریلی کشور هوشمند می‌شود (چهارشنبه 1399/04/25)

ایرنا:
تفاهم‌نامه‌ای در راستای هوشمندسازی حمل و نقل ریلی کشور بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز ساماندهی پهپادهای غیرنظامی و راه‌آهن کشور منعقد شد.

به گزارش روز چهارشنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با یک همکاری مشترک میان ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل هوشمند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و راه‌آهن، هوشمندسازی خطوط ریلی به پهپادها سپرده می‌شود.

این طرح با همکاری مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز ساماندهی پهپادهای غیرنظامی و راه‌آهن کشور با هدف افزایش ایمنی و بهره‌وری خطوط ریلی و قطارها اجرایی می‌شود.

این خدمات در حوزه «داده مکانی(برداشت خط، ایستگاه، پل و تونل)»، «نظارت، حفاظت پیرامونی، حراستی»، «بازرسی قطعات و تجهیزات نصب شده»، «مدیریت حوادث، بحران و بلایای طبیعی و امداد» و «تشکیل کمیته ساختار، فرآیند، تحلیل، ترویج» ارائه می شود.

در این تفاهم‌نامه همکاری، هوشمندسازی لوکوموتیوها هم مدنظر است. با استفاده از دیجیتال سازی، قطارهای مورد استفاده در حمل‌ونقل ریلی کشور هوشمند می‌شود. فاز عملیاتی این طرح از ابتدای مردادماه سال جاری با بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان اجرایی می‌شود.

در فاز اول این پروژه، هوشمندسازی ۵ رام قطار GM محقق می‌شود و در فازهای بعد تمام قطارهای قدیمی هوشمند خواهند شد. این پروژه‌ها با هدف «مدیریت هوشمند عیب‌یابی و آلارمینگ به منظور افزایش بهره‌وری»، «کاهش خرابی‌ها و اقدامات پیشگیرانه» و «تعمیر و نگهداری هوشمند» اجرایی می‌شود.

بر اساس این تفاهم‌نامه، بومی‌سازی قطعات و سنسورهای مورد استفاده در قطار نیز با استفاده از ظرفیت‌های دانش‌بنیانی پیگیری می‌شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.