جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45820
بازديد امروز: 38681
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,853,620
نرخ سه نوع برنج ایرانی به ۱۰۰هزار تومان رسید (شنبه 1401/01/27)

سایت طلا:
رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل گفت: قیمت برنج کشت دوم طارم، هاشمی و امراللهی در بنکداری کیلویی 90 هزار تومان است و این نوع برنج‌ها در خرده‌فروشی بالای 100 هزار تومان بفروش می‌رسند.

به گزارش سایت طلا، رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل گفت: قیمت برنج کشت دوم طارم، هاشمی و امراللهی در بنکداری کیلویی ۹۰ هزار تومان است و این نوع برنج‌ها در خرده‌فروشی بالای ۱۰۰ هزار تومان بفروش می‌رسند.

حسن تقی‌زاده با تایید خبر افزایش قیمت برنج داخلی، گفت: قیمت برنج داخلی به صورت تدریجی در حال افزایش است. قیمت برنج طارم بودار نشده که در بنکداری هفته گذشته کیلویی ۷۱ هزار تومان بفروش می‌رسید با آغاز هفته جدید قیمت آن به کیلویی ۸۰ هزار تومان رسید.


وی با اشاره به افزایش ۳ تا ۵ هزار تومانی قیمت برنج‌های پرمحصول، خاطر نشان کرد: قیمت برنج شیرودی در بنکداری از کیلویی ۴۵ هزار تومان به کیلویی ۴۸ هزار تومان افزایش یافته است؛ همچنین قیمت برنج ندا از کیلویی ۴۲ هزار تومان به کیلویی ۴۵ هزار تومان رسید.

این فعال اقتصادی تصریح کرد: قیمت گذاری دستوری که پیش از آغاز نوروز بر نرخ برنج اعمال شد مانع افزایش نرخ این محصول در بازار داخلی شد. قیمت گذاری دستوری باعث شد که کشاورزان فروش بار را متوقف کنند از این‌رو میزان عرضه در حجم قابل توجهی کاهش پیدا کرد.

به گفته وی برخی از سودجویان و فعالان در این حوزه می‌دانند با چه روش‌هایی مصوبه قیمت گذاری دستوری را دور بزنند و قیمت برنج همانی شود که آن‌ها می‌خواهند.

تقی‌زاده با اشاره به افزایش تقاضا برای خرید برنج ایرانی، افزود: فروشگاه‌های زنجیره‌ای که پیش از عید به دلیل قیمت گذاری دستوری، خرید برنج را متوقف کرده بودند این روز‌ها در حال خرید برنج هستند و از آنجایی که میزان عرضه این محصول کم شده است شاهد افزایش نرخ برنج داخلی در بازار هستیم.

رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل در پاسخ به این پرسش که آیا قیمت گذاری دستوری بر روی قیمت برنج دیگر اعمال نمی‌شود؟ گفت: خبری یا مصوبه‌ای مبنی برداشته شدن قیمت گذاری دستوری روی نرخ برنج اعلام نشده است، اما احتمال می‌دهم شدت فشار آن کاسته شده که شاهد خرید برنج از سوی فروشگاه‌های زنجیره‌ای هستیم.

وی فروش برنج داخلی بالای ۱۰۰ هزار تومان را بی‌انصافی در حق مصرف کنندگان دانست و خاطر نشان کرد: قیمت برنج کشت دوم طارم، هاشمی و امراللهی در بنکداری کیلویی ۹۰ هزار تومان است و این نوع برنج‌ها در خرده‌فروشی بالای ۱۰۰ هزار تومان بفروش می‌رسند.

تقی زاده پیش‌بینی تولید برنج در سال زراعی جدید را قابل توجه دانست و افزود: بعد از افزایش نرخ برنج در بازار داخلی تمایل کشاورزان برای کشت برنج دوچندان شد و حتی زودتر از موعد اقدام به آماده سازی شالیزار‌ها کردند که بتوانند به کشت دوم نیز برسند اگر روز‌های آفتابی بالای ۴۰ درجه زیاد نباشد کشت برنج در مازندارن قابل توجه خواهد شد.


بنا به اظهارات این فعال اقتصادی میزان بارندگی در مازندران قابل توجه است و کشاورزان مشکلی در زمینه کمبود آب کشاورزی ندارند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.