جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45820
بازديد امروز: 38755
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,853,694
عرضه هر کیلوگرم شکر ماه رمضان با قیمت ۱۶ هزارو ۳۵۰ تومان (شنبه 1401/01/27)

ایرنا:
دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی کشور با بیان اینکه طی روزهای آتی قیمت هر کیلوگرم شکر دولتی با نرخ ۱۶ هزار و ۳۵۰ تومان عرضه می‌شود خبرداد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی حواله شکر تحت عنوان طرح ماه رمضان ارایه کرده است که در کاهش نرخ این محصول در بازار اثر گذار خواهد بود.

«قاسمعلی حسنی» امروز (شنبه) در گفت‌ و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا در خصوص وضعیت بازار شکر و برنج در بخش عمده فروشی افزود: براساس این حواله هر کیلوگرم شکر با قیمت ۱۲ هزارو ۵۳۵ تومان در اختیار اعضای اتحادیه قرار می‌گیرد و کیلویی ۱۶ هزارو ۳۵۰ تومان به فروش می‌رسد که شکر دولتی از ۱۳۵۰ تومان افزایش نسبت به سال گذشته برخوردار است.

وی با بیان اینکه قرار است چند صد تن شکر در قالب طرح توزیع رمضان توزیع شود گفت: در حال حاضر این محصول در شرکت‌های بسته بندی قرار دارد تا در بسته‌های یک کیلوگرمی به مرحله توزیع برسد.

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی کشور به چند نرخی بودن شکر در بازار اشاره کرد و اظهارداشت: بخشی از شکر آزاد توسط کارخانجات ۱۶ هزارو ۵۰۰ تومان به علاوه ۹ درصد ارزش افزوده است که بیش از ۲۰ هزارتومان می‌شود و برای مصرف کنندگان ۲۵ هزارتومان خواهد شد.

وی بیشترین نوسان قیمت کالاهای اساسی را مربوط به خرده فروشی‌های سطح کشور دانست و تصریح کرد: دربخش بنکداری نظارت داریم اما در خرده فروشی‌ها نظارتی نداریم.

حسنی اضافه کرد: البته بخشی از شکر با قیمت ۱۵ هزارتومان در فروشگاه‌های زنجیره ای از قبل عید باقی مانده است.

قیمت برنج در بنکداری بین ۴۷ تا ۸۰ هزارتومان

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی کشور گفت: اکنون قیمت برنج ایرانی در بنکداری براساس درجه بندی بین ۴۷ تا ۸۰ هزارتومان است. بنابراین، وضعیت بازار نشان می‌دهد که قیمت مصوب برنج که توسط دولت تعیین شده بود اعمال نمی‌شود.

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی  سهمیه‌ای در اختیار اتحادیه بنکداران قرار داده که برنج تایلندی با قیمت ۱۱ هزارتومان خریداری می شود و بنکداران ۱۱ هزارو ۹۰۰ تومان در اختیار خرده فروشی‌ها قرار می‌دهند و نرخ این محصول برای مصرف کنندگان ۱۲ هزارو ۵۰۰ تومان است.

وی اظهارداشت: البته نرخ برنج هندی ۱۸ هزارتومان برای بنکداری و برای مصرف کننگان ۱۸ هزارو ۵۰۰ تومان است.

به گزارش ایرنا، طبق مصوبه معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در یکم اسفندماه سال ۱۴۰۰ قیمت فروش برای مصرف‌کننده به منظور پیشگیری از افزایش بی‌ضابطه برای هر کیلوگرم برنج طارم ایرانی درجه یک ۶۵ هزار تومان، برنج طارم درجه دو ۶۰ هزار تومان، برنج ایرانی شیرودی ۴۲ هزار تومان، برنج هندی وارداتی ۳۰ هزار تومان و برنج پاکستانی وارداتی ۳۱ هزار تومان تعیین شده است.

قیمت برنج‌های وارداتی که توسط شرکت خدمات بازرگانی تهیه شده به ازای هر کیلوگرم برنج هندی ۱۱۲۱ مبلغ ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان، پاکستانی ۱۱۲۱ مبلغ ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان و تایلندی مبلغ ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.