جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45820
بازديد امروز: 37810
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,852,749
ربات‌های ایران‌ساخت برای خط تولید صنعتی دارو کاربردی شدند (سه شنبه 1401/01/30)

ایسنا:
یکی از شرکت‌های عضو مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس، موفق به طراحی، ساخت و تجاری‌سازی ربات اسکارای صنعتی مورد استفاده در خطوط دارویی و اتاق‌های تمیز جهت جابجایی، بسته‌بندی و جداسازی انواع ویال‌ها و دیگر انواع محصولات دارویی شد.

به گزارش ایسنا، علیرضا نوروزیان، مدیرعامل این شرکت با بیان اینکه ما در این شرکت موفق به ساخت ربات اسکارا به صورت تمام صنعتی و تجاری شدیم، گفت: ربات اسکارا یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین بازوی‌های صنعتی سری است که کاربرد گسترده‌ای در صنایع مختلف از جمله صنعت داروسازی دارد.

وی ادامه داد: این ربات تنها بر روی یک پایه قرار می‌گیرد و به فضای استقرار کمی نیاز دارد و همچنین با سرعت و دقت تکرارپذیری بالا و قیمت مناسب قابل رقابت با نمونه ربات‌های خارجی است.

به گفته نوروزیان، دلایل بسیاری برای استفاده از این ربات در صنعت و خط تولید وجود دارد که مهمترین مزیت‌های آن کاهش هزینه‌های تولید و افزایش کیفیت محصول و در نتیجه امکان رقابت در بازارهای جهانی است.

مدیر عامل این شرکت از دیگر مزایای این ربات را افزایش نرخ تولید، افزایش انعطاف پذیری تولید محصول، کاهش ضایعات و بهبود فرآیند تولید، ایمنی و افزایش سلامت کارمندان، کاهش هزینه سرمایه‌ای با توجه به کاهش مصرف انرژی و کاهش مصرف مواد اولیه ذکر کرد و یادآور شد: این ربات می‌تواند با تجهیز به بینایی ماشین، برای تشخیص اشیاء به منظور کنترل کیفیت، خواندن بارکد و تشخیص متن، دسته‌بندی محصولات، تشخیص سطح پر شدن مواد و شمارش استفاده شود.

به نقل از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، وی افزود: همچنین از این ربات می‌توان در خطوط دارویی و شیمیایی، اتاق‌های تمیز و مکان‌هایی که حضور انسان امکان‌پذیر نیست، به منظور جابجایی، بسته‌بندی و مونتاژ استفاده کرد. ربات ساخته شده ۴۸ کیلوگرم وزن دارد و بیشینه جرم قابل جابجایی آن ۵ کیلوگرم است.

نوروزیان با بیان اینکه این ربات دارای سیستم کنترل PLC جهت اتصال به خط تولید است و پنل اپراتوری با صفحه نمایش رنگی و لمسی ۷ اینچی رابط کاربری آن را بسیار آسان کرده است، اظهار کرد: دقت تکرارپذیری موقعیتی این ربات نیز در حدود ۰.۱ میلیمتر و در طراحی و ساخت ربات‌های این شرکت متناسب با نیازهای مشتری، برنامه‌نویسی و طراحی گریپر صورت می‌گیرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.