جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45820
بازديد امروز: 35991
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,850,930
رشد ۳۷۸ درصدی تامین ارز واردات در یک ماه گذشته (یک شنبه 1401/02/04)

ایرنا:
تامین ارز برای واردات دارو و کالاهای اساسی در فروردین ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته نزدیک به ۳۷۸ درصد رشد داشت این رشد بی‌سابقه در شرایطی محقق شده که تحریم‌های ظالمانه علیه کشور همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایرنا، بازار ارز اهمیت ویژه‌ای در اقتصاد دارد و تحولات این بازار بر معیشت مردم بی تاثیر نیست. این موضوع از دید رئیس جمهور و اعضای اقتصادی کابینه دولت سیزدهم مغفول نبوده است و مهمترین اقدام خود را کنترل بازار ارز تعریف کردند.

رونمایی از سامانه برخط بازار متشکل ارزی، تعریف محدودیت جدید برای دریافت ارزهای مسافرتی و موارد دیگر اقداماتی بود که دولت در کنترل بازار ارز انجام داد و در این راستا به گواه بسیاری مثمر ثمر بوده و سبب شده تا قیمت‌ها در این بازار بعد از مدت‌ها ثبات داشت و شاهد نوسانات هر روز و هر ساعت قیمت‌ها نبودیم.

تامین ارز کالای وارداتی یکی دیگر از مقولات مهم است. در بحث ارز واردات، اقدامات لازم در سه مرحله انجام می‌شود. مرحله نخست تامین ارز است یعنی بانک مرکزی برای واردات کالاهای اساسی و ثبت سفارش از کجا باید ارز مورد نیاز خود را تامین کند. مرحله دوم تخصیص ارز است که واردکننده باید معادل ریالی ارز تخصیص یافته را واریز کند. آخرین مرحله اختصاص ارز است که بانک مرکزی، ارز مورد نظر را به واردکننده اختصاص می‌دهد.

تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو در هشت ماه گذشته تغییر قابل توجهی داشته است. براساس آخرین آمار اعلامی بانک مرکزی در نخستین ماه سال جدید بانک مرکزی یک میلیارد دلار ارز برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی اختصاص داد.

همچنین تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی در دولت جدید به جد پیگیری شده و طبق آمار اعلامی بانک مرکزی سه میلیارد دلار برای این منظور پرداخت شد. همچنین با تخصیص هفت میلیارد دلار دیگر برای واردات سایر اقلام اساسی، مجموع ارز اختصاص یافته از ابتدای سال ۱۴۰۱ به ۱۱ میلیارد دلار رسید و این رقم در مقایسه با ارز واردات در فروردین سال گذشته رشد پنج برابری داشته است.

فروردین سال گذشته مجموع کل ارز تخصیص یافته شامل ارز ترجیحی و غیرترجیحی برای همه کالاها حدود ۲.۳ میلیارد دلار بود.

رشد ۳۷۸ درصدی تامین ارز واردات در یک ماه گذشته

رشد پنج برابری ارز تخصیصی واردات کالا در فروردین ماه امسال در شرایطی است که تحریم‌های ظالمانه علیه کشور هنوز هم ادامه دارد و این صحه‌ای بر سخنان رییس جمهوری است که بارها تاکید کردند که سفره مردم را به مذاکرات گره نمی‌زنیم.

با موفقیت دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت و وصول درآمدهای نفتی، تامین ارز کشور با وجود ادامه تحریم‌ها به بهترین سطح سال‌های اخیر خود رسیده است و بنا به اعلام مقامات بانکی کشور این روند همچنان ادامه خواهد داشت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.