جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45820
بازديد امروز: 34370
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,849,309
هزار تعاونی روستایی در سال جدید احیا می شوند (سه شنبه 1401/02/06)

ایرنا:
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از احیای هزار تعاونی روستایی در سال ۱۴۰۱ در جهت ایجاد اشتغال پایدار و خرد در روستاهای کشور براساس شعار سال خبر داد.


به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «مهدی مسکنی» در سلسله نشست‌های دوشنبه‌های اندیشه ‌ورزی که با موضوع تعاون روستایی برگزار شد افزود: در۱۳۰شهرستان پهنه ‌های جنوب شرق، مرکز، شمال غرب و جنوب غرب کشور در پنج عرصه عمران، بهداشت و درمان، فرهنگ و آموزش، اجتماعی، اقتصاد و اشتغال می‌توان به این مناطق کمک کرد. در بخش تعاون نیز به دنبال فعالیت های اقتصادی و ایجاد اشتغال در این مناطق هستیم.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به این که برای ایجاد اشتغال در این مناطق باید تسهیلات خرد اعطا کرد، ادامه داد: اگر بانک قرض الحسنه ویژه تعاونی ها ایجاد شود می‌توان تا حدودی مشکلات این مسیر را مرتفع کرد.

وی با انتقاد از این که تاکنون سهم تعاون از اقتصاد کشور به صورت ثبت از مبداء با اطلاعات محاسبه نشده است، گفت: آخرین سرشماری سهم تعاون از اقتصاد کشور در سال ۸۹ بوده است.

 در ابتدای این نشست «شهرام جعفرزاده» مدیر توسعه اشتغال اجتماع محور بنیاد برکت نیز به معرفی مدل تامین مالی مشارکتی بنیاد برکت پرداخت و گفت: بنیاد برکت از سال ۸۶ با رویکرد کمک به توسعه روستایی و توانمندسازی اقتصادی و سوگیری به سمت اشتغال در روستاها، هدف گذاری شده است.

«سیدمهدی زریباف» معاون اقتصادی مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری نیز با تشریح مدل مطلوب تامین مالی روستایی با بیان این که این مرکز آمادگی دارد تا میز تعاون در این معاونت راه‌اندازی کند، تصریح کرد: باید بخش تعاون از نگاه استراتژیک مورد بررسی قرار گیرد، چون موضوعی بسیار مهم در اقتصاد کلان ملی است.

وی ادامه داد: هماهنگی نظام اقتصادی و معیشتی مردم بسیار مهم است.

زریباف تصریح کرد: اگر ضعف مالی و اقتصادی روستا حل شود، می توان اقتصاد روستایی را احیا کرد و اعتبار و هویت را به آن برگرداند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.