جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45820
بازديد امروز: 31304
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,846,243
کاهش ۵۰ درصدی بارش‌ها در ۷ حوضه آب ریز کشور (شنبه 1401/02/17)

ایرنا:
۷ حوضه آبریز درجه دو کشور شامل طشک-بختگان و مهارلو، هامون-جازموریان، هامون-مشکیل، بندرعباس-سدیج، رودخانه های بلوچستان، کل، مهران و مسیل‌های جنوبی و نیز مند- کاریان و خنج در اردیبهشت ماه با بارش کمتر از ۵۰ درصد در بلندمدت روبرو هستند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، گرچه بارش‌های اخیر کمی باعث بهبود در وضعیت بارشی کشورمان شده است، اما همچنان برخی حوضه‌های آبریز اصلی و درجه دو با کاهش بارش مواجه هستند.

گزارش جدید موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو بیانگر آن است که از مجموع ۳۰ حوضه آبریز درجه دو کشورمان، ۷ حوضه با کاهش بیش از ۵۰ درصد نسبت به دوره بلندمدت روبرو هستند که در این میان حوضه آبریز بندرعباس-سدیج با کاهش ۸۸ درصدی بارش‌ها مقام نخست کم بارش‌های اردیبهشت را دارد.

همچنین ۱۲ حوضه آبریز درجه دو در اردیبهشت ماه باکاهش بارش بین ۲۵ تا ۵۰ درصد نسبت به دوره بلندمدت روبرو خواهند بود و یازده حوضه آبریز درجه دو با کاهش تا ۲۵ درصد کمتر از متوسط بلندمدت همراه خواهند بود.

از مجموع ۹ حوضه آبریز درجه سه نیز فقط حوضه آبریز زهره-جراحی و حوضه‌های جنوبی با کاهش بیش از ۵۰ درصد نسبت به دوره بلندمدت روبرو هستند.

وضعیت حوضه‌های آبریز ۶ گانه اصلی نیز به این صورت است که هیچ حوضه‌ای با بارش بیشتر از ۵۰ درصد روبرو نیست، اما چهار حوضه آبریز دریاچه ارومیه، فلات مرکزی، مرزی شرق و خلیج فارس و دریای عمان با کاهش بارش بین ۲۵ تا ۵۰ درصد نسبت به دوره بلندمدت همراه خواهند بود.

دو حوضه آبریز اصلی دریای خزر و قره قوم هم با کاهش بارش کمتر از ۲۵ درصد نسبت به دوره بلندمدت روبر خواهند بود.

میزان بارش ها در حوضه های اصلی آبریز در اردیبهشت ماه چگونه است؟

پیش‌بینی بارش برای حوضه آبریز دریای خزر در اردیبهشت ماه ۳۷ میلیمتر است که در مقایسه با ۴۶ میلیمتر دوره بلندمدت ۲۰ درصد کاهش دارد.

این وضعیت برای دریاچه ارومیه ۳۵ میلیمتر بارندگی است که در قیاس با ۵۰ میلیمتر دوره بلندمدت ۳۰ درصد کاهش خواهد داشت.

بارش پیش بینی شده برای حوضه آبریز فلات مرکزی ۱۰ میلیمتر است که نسبت به ۱۴ میلیمتر دوره بلندمدت ۲۹ درصد کاهش نشان می دهد.

پیش بینی بارش برای حوضه آبریز قره قوم(سرخس) در اردیبهشت ماه ۲۴ میلیمتر است که در مقایسه با ۲۸ میلیمتر دوره بلند مدت ۱۵ درصد کاهش یافته است.

برای حوضه آبریز مرزی شرق ۵ میلیمتر بارش پیش بینی شده که در مقایسه با ۹ میلیمتر دوره بلندمدت ۴۴ درصد کاهش را نشان می دهد که بالاترین کاهش در بین حوضه های ۶ گانه اصلی آبریز کشور است.

بارش پیش‌بینی شده برای حوضه آبریز خلیج فارس و دریای عمان نیز ۱۴ میلیمتر است که در مقایسه با ۲۰ میلیمتر دوره بلندمدت ۳۰ درصد کاهش خواهد داشت.

کشورمان دارای ۶ حوضه اصلی آبریز، ۳۰ حوضه آبریز درجه دو و ۹ حوضه آبریز درجه سه است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.