جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45820
بازديد امروز: 31703
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,846,642
طرح نخلستان ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در کشور اجرا می‌شود (یک شنبه 1401/02/18)

ایرنا:
رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور گفت: نخلستان ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی طرحی است متناسب با رشته آنان بازار کاری وجود ندارد و در قالب این طرح به آنها در مدت ۶ ماه مهارت‌های فناوری اطلاعات(IT) آموزش داده می شود که در کشور ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در این زمینه وجود دارد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «غلامحسین حسینی‌نیا» در سفر به تفت و بازدید از مرکز آموزش فنی و حرفه ای این شهرستان بیان کرد: به همین منظور این سازمان در نظر دارد دوره هایی خاص ِدانشجویان، درقالب ۱۸ واحد و ۵۰۰ ساعت آموزش تعریف کند و هر دانشجو مهارت های مرتبط با رشته دانشگاهی خود را بیاموزد که این طرح آخرین مراحل تصویب را در وزارت علوم می گذراند.

وی با بیان اینکه مراکز آموزش فنی و حرفه ای در عصر حاضر حکم چاه های نفت را دارد، افزود: ارزش افزوده بالا بدون نیروی انسانی توانمند و ماهر محقق نمی شود و این سازمان دارای ۱۴ میلیون مترمربع فضای آموزشی در کشور می باشد که نیازمند تلاش بیشتر در به‌روز رسانی علمی و تکنولوژی های مهارتی است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با یادآوری اعتبارات مصوب سفرهای رییس جمهور و دولت به استان ها در زمینه آموزش های فنی و حرفه ای، اذعان کرد: اختصاصی سازی درآمدهای سازمان نیز می تواند سبب افزایش درآمدها برای تأمین حقوق مجموعه و تجهیزات شود.

وی تصریح کرد: این افراد پس از آموزش به مدت سه ماه در پارک های علم و فناوری دوره کارآموزی را می گذرانند و پیش بینی ما این است که بسیاری از آنان در همان پارک های علم و فناوری مشغول کار شوند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: در برخی رشته‌های این سازمان تا ۴۵ درصد ورودی‌ها را فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند که به دنبال مهارت آموزی برای کسب درآمد هستند.

حسینی نیا افزود: مهارت آموزی در محیط واقعی طرح دیگر این سازمان است که به تعداد یک نفر یا بیشتر ، کارآموزی در محیط کار انجام می شود.

وی توسعه آموزشگاه های آزاد را از دیگر سیاست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور عنوان کرد و گفت: حتی کارگاه های دولتی را بدون دریافت هزینه دراختیار آموزشگاه های آزاد قرار می دهیم، زیرا نگاه سازمان بر گسترش چتر آموزشی در سراسر نقاط کشور است.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تصریح کرد: مسلماً در هر روستایی نمی توان مرکز آموزش فنی و حرفه ای ایجاد کرد ولی می توان از ظرفیت آموزشگاه های آزاد برای آموزش مهارت های فنی و حرفه ای بهره برد.

توسعه مهارت آموزی به سربازان، معلولان، مددجویان، زنان سرپرست خانوار، روستائیان و کشاورزان از دیگر برنامه های سازمان فنی و حرفه ای کشور است که حسینی نیا از آنها یاد کرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.