جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 21448
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,836,387
سرمایه‌گذاری حوزه کشت و تولید گیاهان دارویی در استان همدان مورد حمایت قرار می‌گیرد (یک شنبه 1401/02/25)

ایرنا:
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان گفت:از هرگونه سرمایه گذاری درحوزه کشت، تولید و عرضه گیاهان دارویی با توجه به ظرفیت ها و قابلیت های گسترده این استان، به صورت جدی و در بخش های آموزشی، مالی و توسعه ای حمایت می شود.

اسفندیار خزایی روز یک‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دراین زمینه ارائه کمک های کارشناسی و همچنین آموزش های لازم در زمینه نحوه و چگونگی کشت گیاهان دارویی از جمله خدمات و حمایت های بخش مرتع به سرمایه گذاران این حوزه است.

وی اظهار داشت: کشت گیاهان دارویی در ۲ بخش مستثنیات و اراضی کشاورزی و مراتع قابل اجرا و انجام است ضمن اینکه مرتعداران در صورت اقدام برای کشت گیاهان دارویی باید تعداد دام های خود را کاهش دهند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان گفت: این استان از بین نواحی پنج گانه کشور در ۲ ناحیه رویشی قرار گرفته به نحوی که بخش جنوبی استان در ناحیه رویشی زاگرسی و قسمت شمالی نیز در ناحیه رویشی ایرانی تورانی قرار دارد.

خزایی با اشاره به اینکه بیش از یک هزار و ۶۰۰ گونه  گیاهی در استان همدان رویش دارد که حدود ۳۰۰ گونه آن دارویی است، افزود: از بین تیپ های گیاهان دارویی و صنعتی در مراتع این استان می توان به آویشن الوند،  موسیر، لاله واژگون اشاره کرد.

به گفته مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان، گیاهانی علفی نظیر تره گیاهی در بخش آیش کشاورزی و مراتع رویش دارند و اداره کل منابع طبیعی نیز مخالفتی برای برداشت این گونه های گیاهی ندارد.

خزایی اظهار داشت: طیفی از گیاهان نظیر «موسیر» در بخش کشاورزی و مراتع وجود دارند و کاشت و برداشت آنها منوط به بازدید کارشناسان منابع طبیعی از اراضی زیر کشت و ارائه مجوز حمل هنگام برداشت محصول است.

وی با تاکید بر اینکه بخشی از گیاهان نظیر لاله واژگون در رسته گیاهان ممنوعه قرار دارند، افزود: برخی به خاطر زیبایی این گونه گیاهی اقدام به کندن ریشه و پیازچه و کاشتن آن در محل دیگری می کنند که این اقدام خلاف مقررات است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان اظهار داشت: از نظر سرزمینی، گونه های موجود در مرتع به عنوان ذخایر ژنتیکی محسوب شده که بخشی از آنها بومه منطقه محسوب شده و در بخش کشاورزی کشت و ارائه می شود.

مساحت اراضی ملی استان همدان افزون بر ۸۲۲ هزار هکتار است که از این سطح بیش از ۶۵۰ هزار هکتار آن دارای پوشش گیاهی مرتعی بوده همچنین بیش از یک هزار و  ۶۵۰ گونه گیاهی در این سطح ۶۵۰ هزار هکتاری پراکنده اند که از این تعداد با توجه به مطالعات انجام شده تاکنون بیش از ۳۱۵ گونه به عنوان گیاهان دارویی صنعتی و خوراکی شناخته شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.