جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 17533
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,832,472
افزایش ۲۰ درصدی برداشت توت‌فرنگی نانوحباب‌ساز (یک شنبه 1401/02/31)

ایسنا:
دستگاه نانو حباب ساز یکی از شرکت‌های فناور موجب افزایش ۲۰ درصدی برداشت توت‌فرنگی در یکی از گلخانه‌های کشور شد.

به گزارش ایسنا، حسین کازرونی، مدیرعامل این شرکت فناور گفت: با نصب و بهره‌برداری از چهار دستگاه نانوحباب‌ساز این شرکت در شهرک گلخانه‌ای هشتگرد، برداشت توت‌فرنگی در گلخانه‌های این شهرک ۲۰ درصد نسبت به قبل افزایش یافته است.

وی تمرکز فعالیت‌های تحقیقاتی این شرکت را ساخت انواع ژنراتورهای نانوحباب ساز عنوان کرد و ادامه داد: از ابتدای دوره زراعی توت فرنگی گلخانه‌ای (مهرماه سال ۱۴۰۰) تا کنون، به تدریج چهار دستگاه ژنراتور NANOX 2 به ظرفیت ۵۰۰۰ لیتر در ساعت را در شهرک گلخانه‌ای هشتگرد کرج راه‌اندازی کرده‌ایم.

به نقل از ستاد نانو، خریداران ژنراتورهای نانوحباب ساز NANOX از گلخانه‌داران پیشرو و رکوداران برداشت توت فرنگی بوده‌اند و استفاده از فناوری نانوحباب به منظور افزایش اکسیژن محلول در آب، نه تنها منجر به بهبود متابولیسم و افزایش کمی برداشت (بین ۱۵ تا ۲۰ درصد) شده است، بلکه در پارامترهای کیفی توت فرنگی نظیر شاخص بریکس مؤثر بوده است.

استفاده از فناوری نانوحباب هم‌چنین موجب بهبود سلامت ریشه و جذب مناسب عناصر غذایی و همچنین کاهش چشمگیر پاتوژن‌های مضر نظیر پیتیوم می‌شود.

به منظور تایید علمی موضوع، همزمان با بهره‌برداری از ژنراتورهای NANOX در گلخانه‌های تجاری، بررسی علمی و تحقیقاتی موضوع در دانشگاه شاهد زیر نظر اساتید مجرب کشت گلخانه‌ای توت‌فرنگی مورد بررسی قرار گرفته است.

در حال حاضر با توجه به تجارب مناسب بدست آمده در چگونگی استفاده از ژنراتورهای نانوحباب ساز، پروتکل‌های استفاده از ژنراتورهای NANOX به مشتریان کشت گلخانه‌ای توت فرنگی ارائه شده است.

هم‌اکنون این شرکت نانوفناوری علاوه بر ساخت و سفارش ژنراتورهای نانوحباب ساز برای انواع گلخانه‌های هیدروپونیک داخلی، تجربه صادرات دستگاه‌های NANOX را به کشورهایی نظیر بلاروس و ارمنستان در کارنامه خود دارد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.