جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 17489
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,832,428
محدودیتی در صادرات آبزیان نداریم (یک شنبه 1401/03/01)

ایسنا:
فارس معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان شیلات تاکید کرد که هیچ محدودیتی در زمینه صادرات آبزیان وجود ندارد و هدف گذاری برای رشد صادرات انجام شده است.

سید حسین حسینی شامگاه شنبه ۳۱ اردیبهشت در نشست تخصصی بررسی مسائل و مشکلات صنعت دام، طیور و آبزیان که در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بین المللی این صنعت در شیراز برگزار شده بود، گفت: اعتقادمان این است که تولید ما باید به قدری باشد که بتواند در رقابت قوی در حوزه صادرات وارد شود.

رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه بازاریابی یک تجارت است، اظهار کرد: برای اینکه سهم صادرات مان از بازار یک و هفت دهم میلیارد دلاری باز شده روسیه را از ۱۱ به ۵۰ میلیون دلار برسانیم کمک می کنیم کالاهای شیلاتی قابل عرضه به بازار هدف برسد.

حسینی با اذعان به اینکه در حال حاضر تولید محصولات شیلاتی حدود ۱۲ هزار تن در سال است، بیان کرد: امیدواریم با ورود ظرفیت های جدید در این حوزه تا سال ۱۴۰۴ به حدود ۱۸ هزار تن در سال برسد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در حوزه محدود کردن واردات محصولات آبزی لازم است بگویم که واردات گونه تیلا پیلا بر اساس آمار گمرک از ۷ هزار تن در سال ۱۳۹۹ به هزار تن در سال گذشته رسیده است، ابراز کرد: امیدواریم میزان واردات این گونه امسال نیز روند کاهشی داشته باشد.

حسینی با بیان اینکه ما باید به سمت پرورش گونه تیلا پیلا  در ایران حرکت کنیم، اضافه کرد: بحث اشتغال آفرینی در بخش جهاد کشاورزی حوزه مهمی است؛ خود اتکایی ایجاد نمی شود مگر همه با هم و در کنار هم بودن و از دانش و ظرفیت دانش بنیان استفاده کردن.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اعلام اینکه از کسانی که بتوانند در رسوخ دانش و دانش بنیان کردن تولید کمک کنند حمایت های خاص می شود، بیان کرد: ما گام موثر و تغییرنگرش و تحول را نمی بینیم مگر اینکه بتوانیم نگاه علمی و فناوری در انجام کارها داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه در حوزه شیلات کارگروه مشترکی در معاونت فناوری شیلات تشکیل شده است، تاکید کرد: بر اساس نیاز در حوزه صنعت شیلات، آبزی پروری، صنایع شیلات و بازار هر آن چیزی که بتواند کمک کند برای افزایش بهره وری و عرضه از آن استقبال می کنیم.

به گفته او؛ حمایت هایی که در این مدت کوتاه در بحث دانش بنیان انجام شده نیز از موضوعات تخصصی شیلات هست و جزو نیازهای مطرح این سازمان به شمار می آید.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه شانزدهمین نمایشگاه بین المللی دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته شیراز کم نظیر و از گروه های مختلف بخش خصوصی، شرکت های دانش بنیان و بخش دولتی در آن مشارکت فعال داشته اند، افزود: در این نمایشگاه در واقع محصولات افزایش بهره وری، تولید ارزان و مدیریت تولید به نمایش در آمده که می تواند الگو قرار گیرد.

رئیس سازمان شیلات ایران باقدردانی از تلاش های تولید کنندگان در عرصه تولید در شرایط نا برابر و تحریم های اقتصادی اظهار کرد: در بحث امنیت غذایی و در عرصه جنگ اقتصادی تولید کنندگان در صف مقدم هستند. موضوعات غیر مرتبط با حوزه کاری خودم را به سمع و نظرمقام عالی وزارت و معاونت‌های مربوطه می رسانم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.