جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 12076
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,827,015
۹۰ درصد تسهیلات پرداختی بانک‌ها وام‌های کلان است (سه شنبه 1401/03/03)

ایرنا:
کارشناس حکمرانی اندیشکده اقتصاد مقاومتی گفت: تسهیلات کلان یکی از مشکلات اصلی بانک‌ها است و درنتیجه آن نقدینگی و تورم افزایش می‌یابد.

به گزارش ایرنا، «سید عباس عباسپور» با اشاره به تعریف تسهیلات کلان گفت: تسهیلات کلان یعنی بانکی بیش از ۱۰ درصد سهام پایه خود را تسهیلات بدهد و حداکثر میزان مجاز در پرداخت تسهیلات ۲۰ درصد از سهام پایه بانک‌ها است که بر اساس آمار ۹۰ تسهیلات پرداختی به صورت کلان است.

وی درباره دلایل افزایش بدهکاران بانکی گفت: تسهیلات به شرکت‌های ذیل بانک‌ها و افراد مرتبط پرداخت می‌شود همچنین در میزان پرداخت بانک‌ها شاهد تخلف هستیم به این معنی که تسهیلات پرداختی بیش از ۲۰ درصد سهام پایه بانک‌هاست.

عباسپور در خصوص دیگر دلایل به وجود آمدن بدهکاران بانکی را ورود تسهیلات به بازار دارایی و ایجاد تورم دانست و در ادامه گفت عدم پرداخت تسهیلات موجب تعویق پرداخت تسهیلات می‌شود و تسهیلات پرداخت نشده در شبکه بانکی استمهال می‌شود.

به گفته وی در سال گذشته سه هزار هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده که یک هزار هزار میلیارد تومان آن تسهیلات جدید نبوده است بلکه بانک‌ها در مقابل عدم پرداخت بدهی افراد مجموع تسهیلات پرداخت نشده را در قالب تسهیلات جدید به افراد تعریف می‌کند.

کارشناس حکمرانی اندیشکده اقتصاد مقاومتی گفت: در تبصره ۱۶ قانون بودجه امسال شفافیت مورد تاکید بود و درنتیجه آن وزارت اقتصاد اقدام به انتشار اسامی بدهکاران بانکی کرد و درنتیجه این اقدام اجرای طرح رو به جلو بود زیرا بانک مرکزی تمایلی به شفاف‌سازی نبود.

وی ادامه داد: هدف اصلی وزارت اقتصاد در انتشار اسامی بدهکاران بانکی کنترل ترازنامه بود و هدف دیگر باز شدن قفل تسهیلات جدید در شبکه بانکی بود.

عباسپور با تاکید بر لزوم شفافیت در سیستم بانکی گفت: شفافیت در شبکه بانکی موجب ریل‌گذاری صحیح در اقتصاد می‌شود و باید به این سمت حرکت کنیم که سیستم اعتبار سنجی ایجاد و تقویت شود و شناسنامه اعتباری برای مشتریان در نظر گرفته شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.