جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 11883
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,826,822
شمار صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی کشور از ۴۲۰۰ امسال به پنج هزار می‌رسد (چهارشنبه 1401/03/04)

ایرنا:
سرپرست دفتر توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به برنامه‌های این وزارتخانه برای توسعه اقتصادی روستاها گفت: تعداد صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی کشور از چهار هزار و ۲۰۰ صندوق در شرایط کنونی به پنج هزار صندوق تا پایان امسال می رسد.

به گزارش ایرنا، مهری مداحی روز چهارشنبه در حاشیه سفر به استان سمنان با بیان اینکه صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی با هدف دسترسی زنان روستایی و عشایری به منابع اعتباری و مالی و ایجاد فرهنگ پس‌انداز در جامعه روستائیان ایجاد می‌شود اظهار داشت: تاکنون بیش از ۴۲۰۰ صندوق برای زنان روستایی و عشایری در کشور ایجاد شد.

وی با بیان اینکه صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری در کشور از سال ۱۳۸۲ توسعه یافت تصریح کرد: این صندوق‌ها پس از زمینه‌یابی و بسترسازی در روستاها شکل می‌گیرد پس از ایجاد صندوق‌ها آموزش‌های لازم به اعضا و ارکان صندوق‌ها ارائه می‌شود اعضای صندوق‌ها با دریافت آموزش‌های مهارتی و ارائه طرح کسب‌وکار از تسهیلات این صندوق استفاده و کسب‌وکارهای خود را شروع می‌کنند.

وی یادآور شد: هر صندوق به‌طور متوسط ۳۰ نفر عضو دارد که بیش از ۹۰ درصد این اعضا دارای کسب‌وکار هستند.

سرپرست دفتر توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: اعضای صندوق بعد از مدتی پس‌انداز از طرف صندوق کارآفرینی امید حمایت می‌شوند و تسهیلات قرض‌الحسنه از طرف صندوق کارآفرینی امید بر اساس تفاهم‌نامه بین وزارت جهاد کشاورزی و صندوق کارآفرینی امید پرداخت می‌شود.

مداحی خاطرنشان کرد: زنان عضو این صندوق‌ها پس از بازپرداخت مبلغ وام دریافتی، دوباره از سوی صندوق کارآفرینی امید از طریق پرداخت تسهیلات مجدد حمایت می‌شوند.

وی با اشاره به دیگر خدمات صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری به اعضای این صندوق‌ها، حرفه‌آموزی، توسعه آموزش و مهارت‌آموزی و برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی برای ارکان و اعضای این صندوق‌ها را ازجمله این خدمات برشمرد و اضافه کرد: این آموزش‌ها در راستای یادگیری روش‌های کار گروهی و افزایش سازگاری و تعامل میان ارکان و اعضای صندوق اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای افزایش یکهزار صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در کشور پیش از آغاز کرونا عنوان کرد: وقفه ۲ ساله اجرای این برنامه در ۲ سال شیوع کرونا سبب شد تا ۴۵ درصد از این هدف تاکنون محقق شود؛ اما امسال دوباره پیگیری می‌کنیم تا تفاهم‌نامه‌های منعقدشده در این زمینه دوباره تمدید شود.

سرپرست دفتر توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تشکیل صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی شامل همه روستاهای کشور نمی‌شود و جامعه هدف این صندوق‌ها تنها روستاهای با جمعیت بیش از ۱۰۰ خانواراست تصریح کرد: حدود ۱۵ هزار و ۵۰۰ روستای کشور جمعیت بالای ۱۰۰ خانوار دارند و مشمول تشکیل صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی می‌شوند.

استفاده از ظرفیت زنان روستایی در تولید محصولات ارگانیک

سرپرست دفتر توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به برنامه‌های این وزارتخانه در راستای استفاده از ظرفیت روستائیان با محوریت زنان روستایی برای تولید محصولات غذایی سالم و ارگانیک عنوان کرد: در این راستا تولید محصولات گواهی‌شده با دریافت نشان استاندارد برای تولیدات غذایی زنان روستایی مدنظر قرار دارد.

مداحی با بیان اینکه محصولات گواهی‌شده در کشور با توجه به سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی در راستای تأمین امنیت غذایی و غذای سالم در جامعه و سیاست‌های جمعیتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری مدنظر قرارگرفته است افزود: ارتقای مهارت‌های شغلی و توانمندسازی زنان روستایی در تولید و مصرف محصولات گواهی‌شده در سطح کشور از سال ۹۵ آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۷۵۰ مورد از تولیدات کشاورزی زنان روستایی در کشور گواهی استاندارد محصول دریافت کرده است بیان کرد: در استان سمنان نیز ۲۲ مورد از این محصولات گواهی استاندارد گرفتند.

سرپرست دفتر توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه افزایش نرخ باروی در جامعه ارتباط مستقیم با مصرف محصولات گواهی‌شده و سالم دارد، به آسیب‌های وارده ناشی از فعالیت در بخش کشاورزی به بانوان فعال در این حوزه و فرزندان خردسال آنان نیز اشاره کرد.

وی اظهار داشت علیرغم شرایط سخت برای تولید محصولات گواهی‌شده و هزینه‌بر بودن تولید آن زنان روستایی پیشرو و پرچم‌دار تولید آن هستند، اظهار امیدواری کرد که تا برای ترویج محصولات گواهی‌شده در کشور با همکاری و همدلی مسئولان گام‌های مهم‌تری برداشته شود.

مداحی با اشاره به ظرفیت استان سمنان در حوزه توسعه صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی افزود: استان سمنان زمینه خوبی دارد و واحد زنان روستایی این استان اقدامات خوبی انجام دادند و تاکنون ۴۴ مورد صندوق در این استان ایجاد شد و زمینه برای توسعه صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی در این استان وجود دارد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.