جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 10056
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,824,995
نهاده‌ نیمایی هنوز وارد بازار نشده / قیمت جوی داخلی؛ ۱۵ هزار تومان (شنبه 1401/03/07)

ایسنا:
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور اضافه کرد: هنوز نهاده‌ها با ارز نیمایی وارد بازار نشده است و بازار دچار کمبود نهاده‌ است. همین کمبود باعث شده جوی داخلی که قبل از حذف ارز با قیمت ۹۰۰۰ تومان فروش می‌رفت و بعد از حذف ارز می بایست به ۱۲ هزار تومان می رسید به حدود ۱۵ هزار تومان برسد.

افشین صدردادرس در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که آیا حذف ارز ترجیحی به نفع صنعت دامپروری کشور بود یا خیر؟ گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور به نظر می رسد حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی امری اجتناب ناپذیر بود و این ارز باید از ساختار اقتصادی و مالی کشور حذف می شد. اما نکته مهم این است باید پیش از حذف آن به آثار و تبعاتی که به دنبال دارد توجه می‌شد و برای آن برنامه ریزی صورت می‌گرفت.

وی ادامه داد: دی ماه سال ۱۴۰۰ بحث حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی مطرح شد اما این اتفاق به تازگی وارد فاز اجرایی شده است. باید پیش از اجرای این طرح برنامه‌های حمایتی تصویب می‌شد که امروز معطل این برنامه‌ها نمی‌ماندیم. اگر چه در جریان این هستیم که اقدامات لازم برای تامین سرمایه در گردش تولیدکنندگان انجام شده است.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور اضافه کرد: هنوز نهاده‌ها با ارز نیمایی وارد بازار نشده است و بازار دچار کمبود نهاده‌است. همین کمبود باعث شده جوی داخلی که قبل از حذف ارز با قیمت ۹۰۰۰ تومان فروش می‌رفت و بعد از حذف ارز می بایست به ۱۲ هزار تومان می‌رسید به حدود ۱۵ هزار تومان برسد.

وی تصریح کرد:اینکه حذف ارز ترجیحی به نفع صنعت دامپروی کشور است یا نه بستگی به عملکرد دولت دارد. اگر دولت به موقع اقدامات حمایتی را انجام دهد و به موقع جلوی خسارتی که ممکن است از این محل وارد شود، گرفته شود می توان چالش را به فرصت تبدیل کرد. اما اگر در این بین تاخیری ایجاد شود خسارت بسیاری به تولیدکنندگان وارد خواهد شد.

دادرس در پایان گفت: برنامه‌ریزی‌نباید فقط روی کاغذ باشد بلکه باید در میدان هم مورد بررسی قرار گیرد تا مشخص شود آیا این برنامه مطرح شده قابل پیاده سازی است یا خیر؟.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.