جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 10344
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,825,283
افزایش ۲۶ درصدی میزان بارش‌های کشور (شنبه 1401/03/07)

ایرنا:
میزان بارش‌های کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۰) تا روز ۶ خردادماه امسال در حالی به ۱۸۳.۳ میلیمتر رسید که این میزان در مدت مشابه سال آبی پارسال (ابتدای مهر ۱۳۹۹ تا آخر شهریور ۱۴۰۰) ۱۴۶ میلیمتر بود که رشد ۲۶ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، وضعیت بارشی کشور نسبت به سال گذشته و دو سال پیش اصلاً مطلوب ارزیابی نمی‌شود و همین امر دغدغه تامین آب در روزهای گرم تابستان را جدی‌تر ساخته است، با این حال هنوز برخی حوضه‌های آبریز شاهد بارش خواهند بود.

گزارش جدید شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان از افزایش میزان بارش‌های کشور تا روز گذشته (۶ خردادماه) دارد. بر این اساس سطح بارش‌های کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۰) تا ۶ خردادماه در حالی به رقم ۱۸۳.۳ میلیمتر رسید که این میزان در مدت مشابه سال آبی پارسال (ابتدای مهر ۱۳۹۹ تا آخر شهریور ۱۴۰۰)۱۴۶ میلیمتر بود که رشد ۲۶ درصدی را نشان می‌دهد؛ البته بارندگی‌ها نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۳۲.۶میلیمتر) ۲۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

استان گیلان با ۸۵۹.۶ میلیمتر مقام نخست پربارش‌ترین استان کشور را دارد و پس از آن چهارمحال‌وبختیاری با ۶۰۴.۴ میلیمتر مقام دوم پربارش‌ها را قرار گرفته است.

استان یزد هم با ۵۹.۸ میلیمتر کم‌بارش‌ترین استان‌های کشور است.

گزارش اخیر موسسه تحقیقات آب هم بیانگر آن است که در هفته منتهی به ۱۳ خردادماه وضعیت بارشی حوضه آبریز دریای خزر کمی بهتر خواهد شد و بیشینه بارش آن با افزایش ۵ میلیمتر به ۷۷ میلیمتر خواهد رسید.

 وضعیت بارشی حوضه آبریز دریاچه ارومیه نیز بهتر خواهد شد به‌گونه‌ای که بیشینه بارش آن به ۵۰ میلیمتر با متوسط محدوده ۵ میلیمتر می‌رسد.

اما حوضه آبریز فلات مرکزی نسبت به هفته منتهی به ۶ خرداد با کاهش بارش روبرو خواهد بود و بیشینه بارش آن به ۲۹ میلیمتر با متوسط محدوده صفر میلیمتر خواهد رسید.

حوضه آبریز قره‌قوم و خلیج‌فارس و دریای عمان هم در هفته منتهی به ۱۳ خرداد شاهد کاهش بارش خواهند بود، به‌گونه‌ای که متوسط بارش آنها ۴ میلیمتر خواهد بود که متوسط محدوده بارش هم نخواهند داشت.

حوضه آبریز مرزی شرق در هفته منتهی به ۱۳ خرداد ماه همچنان بدون بارش خواهد بود، ضمن اینکه از مجموع ۳۱ حوضه آبریز درجه دو همچنان ۱۸ حوضه بدون بارش پیش‌بینی می‌شود.

از مجموع ۹ حوضه آبریز درجه ۳ کشور، ۳ حوضه بدون بارش خواهد بود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.