از تعبیه مخازن نگهداری آب برای بوستانها تا نصب مخزن آب اضطراری در ۱۰ بیمارستان پایتخت
(یک شنبه 1401/03/08)
ایسنا:
طرح « اصلاحیه مصوبه تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه های توسعه و بازسازی تأسیسات آب و فاضلاب شهری و اجرای طرح آب رسانی اضطراری شهر تهران و تأمین بخشی از کسری قیمت تمام شده تعرفه خدمات آب و فاضلاب » تصویب شد.
به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران صبح امروز در جلسه شورای شهر تهران طرح « اصلاحیه مصوبه تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه های توسعه و بازسازی تأسیسات آب و فاضلاب شهری و اجرای طرح آب رسانی اضطراری شهر تهران و تأمین بخشی از کسری قیمت تمام شده تعرفه خدمات آب و فاضلاب » را بررسی کردند و پیرهادی به عنوان رئیس کمیسیون سلامت گفت: یک فوریت این طرح در جلسه گذشته به تصویب رسید اما پیشنهاداتی مطرح شد که در این جلسه آن را قرائت میکنم.
وی با بیان اینکه قرار شد ۱۶ نقطه مخزن نگهداری آب برای بوستانها در زمان تنش آبی از محل تبصره ۳ تأمین شود، افزود: همچنین پنج میلیون مترمربع آب برای مناطق ۵، ۲۲، بوستانهای چیتگر، قرچک و لویزان از محل تبصره ۳ اختصاص مییابد چرا که یکی از مشکلات ما آبیاری این بوستانهای جنگلی بود تا درختان دچار آسیب نشوند.
وی با بیان اینکه مقرر شد شرکت آب و فاضلاب رفع اتصالات غیرقانونی در شبکه آبهای سطحی را رسیدگی کند، گفت: همچنین بررسی دورهای کیفیت آب از لحاظ آلایندگی میکروبی و شیمیایی و همچنین برطرف کردن معارضین تأسیساتی آب با پروژههای عمرانی همچون یادگار امام (ره)، شهید بروجردی و تقاطع های غیرهمسطح مورد تأکید قرار گرفت و مقرر شد شرکت آب و فاضلاب این سه پروژه را به صورت ویژه همکاری کنند.
وی با تأکید بر اینکه خرید شیرهای هیدرانت از سوی آتشنشانی با مشکل مواجه شده بود که سازمان آبفا خرید و نصب این شیرها را تقبل کرد، گفت: در نصب مخازن آب اضطراری شاهد عقبماندگی هستیم که مقرر شد طی سال جاری و آینده این مسئله حل شود و همچنین ۱۰ مخزن آب اضطراری در ۱۰ بیمارستان تعبیه شود و همچنین تعدیل مبلغ آببها در برخی مناطق کمتر برخوردار مورد توجه قرار گرفت.
به گزارش ایسنا،مهدی چمران رییس شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه در سال ۸۲ و زمانی که خادم رئیس کمیسیون بود اعلام شد که برای تکمیل شبکه فاضلاب تهران ۱۱۰ سال زمان لازم است و ما نیز به فکر افتادهایم و تبصره ۳ را گذاشتیم تا از این محل برای آب و فاضلاب درآمد کسب کنیم، گفت: این عوارض فقط باید صرف آب و فاضلاب باشد وگرنه نباید هزینهای را به مردم در این زمینه تحمیل کرد و هر چیزی که برای آب و فاضلاب باشد ما آن را قبول میکنیم اما عوارض به شرطی که در جایگاه درست استفاده شود، خوب است.
وی افزود: بودجه و اعتباراتی که به آب و فاضلاب داده میشود حتما باید حسابرسی شود و گزارش آن به شورای شهر داده شود.
بختیاری مدیرعامل سازمان آبفا نیز با بیان اینکه سال گذشته این سازمان ۴۰۰۰ میلیارد تومان هزینه پروژههای عمرانیاش کرد که تنها حدود ۹۰۰ میلیارد تومان از محل تبصره ۳ تأمین اعتبار شد، گفت: من به وزیر نیرو نیز گفتهام که رینگ آب و فاضلاب تهران که یک روز آرزو بود تا پایان دولت تمام میشود.
وی با بیان اینکه سال گذشته بارش کم باران در تهران در ۵۰ سال اخیرش بیسابقه بود و امسال نیز نسبت به سال قبل ۸۰ میلیمتر باران کمتر بارید، ادامه داد: اما تهران یک آخ هم نگفت و این نشان میدهد که ما در حال تلاش و کوشش هستیم.
بختیاری با بیان اینکه از محل تبصره ۳ حتی یک ریال هم صرف امور جاری، پرداخت حقوق و... نکردیم، گفت: در مسئله نصب مخازن آب اضطراری دچار عقبماندگی هستیم که این هم به دلیل انجام بررسیهای بیشتر بود و این عقبماندگی جبران خواهد شد.
به گزارش ایسنا، در نهایت طرح « اصلاحیه مصوبه تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه های توسعه و بازسازی تأسیسات آب و فاضلاب شهری و اجرای طرح آب رسانی اضطراری شهر تهران و تأمین بخشی از کسری قیمت تمام شده تعرفه خدمات آب و فاضلاب » با ۱۹ رأی به تصویب اعضای شورای شهر رسید.