جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 7199
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,822,138
کشت قراردادی اولویت‌ وزارت جهاد کشاورزی است (دوشنبه 1401/03/09)

ایرنا:
وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشت قراردادی از مهم‌ترین اولویت‌های این وزارتخانه است که باید با هماهنگی کشاورزان قبل از شروع فصل کشت انجام شود.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «سید جواد ساداتی‌نژاد» در نخستین نشست ستاد ملی زراعت که به منظور هماهنگی اجرای کشت قراردادی محصولات زراعی برگزار شد، به نقش تولید به عنوان وظیفه اصلی در وزارت جهاد کشاورزی تاکید و بازار را ضامن بقای تولید پایدار دانست.

وی با اشاره به این که تولید خط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است، عنوان کرد: با توجه به وضعیت دنیا همه تلاش ما باید در راستای تقویت و کاهش وابستگی برای امنیت غذایی کشور باشد.

ساداتی نژاد، یکی از مهم‌ترین مباحث زراعت را کشت قراردادی عنوان و تاکید کرد: کشاورزی قراردادی باید اصالت داشته باشد و کشت قراردادی باید به معنای واقعی صورت گیرد.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: اگر قرار است کشت قراردادی انجام شود باید حتماً با کشاورز قرارداد بسته شود و در این خصوص کلیه امکانات و ملزومات در اختیار خود کشاورز قرار خواهد گرفت.

وی سال جاری را سال اول اجرای کشت قراردادی دانست و افزود: با توجه به وسعت عملیات و انجام کامل کشت گندم به‌صورت قراردادی در سال جاری، مسایل و مشکلات پیش خواهد آمد، لذا محوری‌ترین کار برگزاری جلسات تنگاتنگ و هماهنگی با کشاورزان قبل از شروع فصل کشت است.

زمان طلایی برای اجرای الگوی کشت است

ساداتی نژاد تصریح کرد: دومین مسئله با اهمیت و ضروری، موضوع الگوی کشت است که با توجه به شرایط حساس دنیا و هماهنگی ما با سیاست‌های روز دنیا اجرای الگوی کشت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: با توجه به شرایط جهانی هیچ‌وقت بهتر از حال حاضر الگوی کشت قابلیت و ظرفیت اجرا نداشته و می‌توان گفت الان زمان طلایی برای اجرای الگوی کشت است. در این خصوص باید کشت محصولات آب‌بر را به کشت دانه‌های روغنی، غلات و محصولات راهبُردی تغییر دهیم.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها گفت: دیمزارها در بخش کشاورزی فراموش شده‌اند، بنابراین تولید در دیمزارها باید مورد تاکید باشد.

ساداتی نژاد به اهمیت و نقش بذر در کشت قراردادی و بر لزوم استفاده از بذر باکیفیت و مرغوب جهت انجام کشت قراردادی تاکید کرد و ادامه داد: باید شرکت‌های بذری در خصوص کیفیت بذور دقت و نهادهای نظارتی موضوع را بررسی کنند.

وی به اهمیت کود مصرفی در کشاورزی اشاره کرد و افزایش سقف مکانیزاسیون را جهت انجام کشت قراردادی الزامی دانست.

گفتنی است‏، نخستین جلسه ستاد ملی زراعت با حضور سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی، معاون امور زراعت، رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رییس سازمان حفظ نباتات، معاونین بهبود تولیدات گیاهی و مدیران زراعت سازمان جهاد کشاورزی سراسر کشور به‌منظور هماهنگی اجرای کشت قراردادی محصولات زراعی، تهیه و توزیع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه و همچنین اهمیت و ضرورت تحقق برنامه تولید بذر روز دوشنبه ۹ خردادماه در محل سالن جلسات توسعه برگزار شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.