جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 6314
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,821,253
۲.۵ تن پیله کرم ابریشم در استان همدان تولید شد (دوشنبه 1401/03/16)

ایرنا:
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از تولید ۲.۵ تن پیله کرم ابریشم از ابتدای اجرای پروژه ایجاد نوغان داری تاکنون در این استان خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان همدان، «علی دولو» اظهار داشت: اجرای پروژه ایجاد نوغان داری در سطح استان از سال ۱۳۹۶ آغاز و تاکنون ۲.۵ تن پیله کرم ابریشم در این استان تولید شده و شرایط دریافت نوغان برای متقاضیان داشتن توتستان مناسب است.

وی خاطرنشان کرد: به منظور تولید پیله ابریشم و تولید ماده اولیه کارخانجات ریسندگی و بافندگی و اجرای پروژه ایجاد نوغان داری استان همدان در اردیبهشت ماه امسال تعداد ۱۵۰ جعبه تخم نوغان به منظور پرورش بین متقاضیان و نوغان داران متقاضی در استان توزیع شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تصریح کرد: با پرورش این تخم ها پیش بینی می شود در پایان دوره پرورش مقدار هزار و ۶۵۰ کیلوگرم پیله‌کرم ابریشم تولید و در اختیار مراکز خرید تضمینی قرار گیرد.

دولو با بیان اینکه مرحله دوم تسهیلات سرمایه در گردش حمایتی نهاده‌های دام و طیور و آبزیان پس از حذف ارز ترجیهی به منظور حمایت از دامداران و مرغداران استان در قالب دامدار کارت پرداخت می‌شود، افزود: این تسهیلات برای انواع دام و طیور شامل ۱۶ میلیون ریال به ازای هرراس گاو شیری صنعتی، ۱۰.۵ میلیون ریال به ازای هر راس گاو شیری غیر صنعتی، ۱.۹۵ میلیون ریال به ازای هر راس دام سبک، ۳۵۵ میلیون ریال به ازای هر قطعه مرغ گوشتی و ۲۱۵ میلیون ریال  به ازای هر قطعه طیور غیر گوشتی است.

وی خاطرنشان کرد: در این رابطه متقاضیان پس از ثبت نام در سامانه سیتا در نمایندگی‌های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در شهرستان ها از طریق مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مربوطه تایید و به بانک کشاورزی معرفی می‌شوند.

به گزارش ایرنا، ۱۳۶ فقره تسهیلات بانکی با مبلغ ۸۷ میلیارد و ۲۱۹  میلیون ریال با اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها و در قالب دامدار کارت به فعالان بخش دامداری استان همدان پرداخت شده است.

بخش کشاورزی استان همدان ۲۹ درصد اشتغال و ۲۵ درصد ارزش افزوده فعالیت های اقتصادی استان را به خود اختصاص داده است.

استان همدان دارای ۶۹۲ هزار هکتار زمین زراعی(آبی و دیم) و ۱۱۷ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی است که بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، ارزش ریالی تولیدات کشاورزی استان معادل ۶۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.