جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 3677
ميانگين بازدید: 38838
بازديد کل: 146,818,616
شناسنامه دار کردن راهکار جلوگیری از برگشت محصولات کشاورزی صادراتی است (سه شنبه 1401/03/17)

خبرگزاری فارس:
وزیر جهاد کشاورزی گفت: محصول شناسنامه دار کشاورزی نشان می دهد محصول ما تحت کنترل است و دیگر محصول صادراتی برگشت نمی خورد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سید جواد ساداتی نژاد امروز در همایش روز جهانی سلامت غذا که در سالن جلسات سازمان حفظ نباتات کشور برگزار شد، افزود: وی اظهارداشت: در واقع محصول شناسنامه دار در بخش صادرات  نشان می دهد محصول ما تحت کنترل است و دیگر محصول ما برگشت نمی خورد البته برگشت محصول در دنیا امری رایج است که برای همه کشورها اتفاق می افتد.

به گزارش فارس امروز از سامانه سماک با حضور وزیر جهاد کشاورزی در سازمان حفظ نباتات رونمایی شد که کل تولیدات کشاورزی را از تولید تا رسیدن به دست مصرف کننده رصد می کند.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: کیفیت غذا باید در حد استاندارد و ایده آل باشد و عدالت در کیفیت و کمیت است که یکی از رسالت های ما در حوزه تامین امنیت غذایی بشمار می رود.

 وی تصریح کرد: هر چقدر در سازمان حفظ نباتات سرمایه گذاری کنیم هزینه درمان کمتری خواهیم داشت و مردم سالم و با نشاط داشته باشیم و از لحاظ اقتصادی نیز می تواند موثر باشد.

ساداتی نژاد گفت: در ابتدای این دوره برگشت  محصول فلفل دلمه ای از روسیه داشتیم که بسیار پذیرش این موضوع سخت  بود اما هر تهدید و اتفاقی یک فرصت تلقی می شود.

وی افزود:‌ شاید اگر این اتفاق در انتهای دوره دیگری می افتاد اقدامی برای آن و برای رفع آن انجام نمی شد اما در ابتدای دولت این اتفاق افتاد و ما ساز و کاری را برای آن مهیا کنیم تا دیگر چنین اتفاقی برای محصولات کشاورزی ما نیفتد.  

وزیر جهاد کشاورزی افزود:  بنابراین از آنجا رسماً حوزه سلامت غذا به سازمان حفظ نباتات محول شد با ایجاد یک معاونت و ساز و کاری که بتواند متولی این بخش باشد اکنون سازمانی که در حوزه وزارت جهاد کشاورزی در بخش سلامت غذا پاسخگو است ساداتی نژاد ادامه داد: سازمان حفظ نباتات کشور با برنامه ریزی که دارد به طور قطع هر چه جلوتر برویم آینده بهتری خواهد داشت و مسائل و مشکلات نیروی انسانی و اعتبارات به تدریج تامین خواهد شد و این سازمان بر حوزه سلامت غذا تسلط بیشتری پیدا خواهد داشت.

وزیر جهاد کشاورزی گفت:  امیدوارم به جایی برسیم که هر محصول غذایی که در کشور عرضه می‌شود دارای شناسنامه باشد و مردم به راحتی بتوانند به اطلاعات محصول دست پیدا کنند این شفافیت در تولید محصول علاوه بر اطمینان بخشی به مردم کشور باعث اطمینان دیگر کشورها می شود.

وی افزود: در بحث سموم باید سموم تقلبی به طور کامل حذف شود  به طور مثال کشاورزان در مزارع پنبه داراب با این مشکل روبرو هستند که ما باید هرگونه خطا و تقلب را به صفر برسانیم که این بحث مربوط به آگاهی رسانی به کشاورزان برمیگردد  اینکه سم استاندارد درجه یک را به چه میزان ،چقدر و در چه طول دوره ای استفاده کنند و چه زمانی پس از استفاده  بتوانیم محصول را برداشت کنیم.

وی تصریح کرد: این مهم نیز به ترویج و آموزش علمی در مزارع و اراضی کشاورزی بر می گردد که البته آگاهی رسانی بخشی به نظام مهندسی کشاورزی و  سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و همچنین رسانه‌ها بر می گردد که می توانند با کمک یکدیگر این آگاهی رسانی را عملیاتی کنند.

 وی اضافه کرد: درخواست مطالبات پست قرنطینه و دغدغه ای که برخی دوستان دارند موضوع بسیار مهمی است که باید آن را برای کشور حفظ کنیم و این گنجینه بخش کشاورزی باید مورد صیانت قرار گیرد.

به گفته وی،  به طور حتم باید پست قرنطیه از لحاظ نیروی انسانی  و تامین مالی  تقویت شود زیرساخت مهیا شده به شکل مطلوب پیش برود. وی ادامه داد: امیدواریم  با رونمایی از این دو سامانه حوزه غذا را تحت کنترل بگیریم.

وی گفت: سم باید استاندارد باشد و این جزو وظایف ماست که باید مورد ساماندهی قرار بگیرد.

وی آگاهی سازی کشاورزان را برای مصرف سموم مورد تاکید قرارداد و افزود: بحث مکانیزاسیون نیز از اهمیت برخوردار است  به نحوی که سم موثر در گیاه استفاده شود که این امر نیز نیازمند کمک شرکت های  دانش بنیان در تولید سم و مکانیزاسیون است.

وی با بیان اینکه سازمان حفظ نباتات در بحث کنترل  آفات عمومی وظیفه خود را انجام داده است اظهارداشت: اکنون قرارگاه امنیت غذایی را داریم که در زیر مجموعه آن ستاد سلامت غذا است.

ساداتی نژاد با بیان اینکه ما با بخش خصوصی رقابتی نداریم گفت:  وزارت جهاد کشاورزی رقیب بخش خصوصی نیست اگر بخش خصوصی صادقانه با قدرت و قوت وظایف خود را انجام دهد و اعتماد سازی کند به طور حتم می توانیم با یکدیگر همکاری داشته باشیم در عین حال بخش خصوصی خود باید ناظربرتولید محصولات خود باشند زیرا هرگونه تقلب و مشکل در این بخش تمامی مجموعه را زیر سوال می برد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.