جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 36643
ميانگين بازدید: 38711
بازديد کل: 146,812,384
قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۱/۰۳/۳۰ |برنت ۱۱۲ دلار و ۴۳ سنت شد (دوشنبه 1401/03/30)

اقتصاد ایران:
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۶۹ سنت معادل ۰.۶۱ درصد کاهش به ۱۱۲ دلار و ۴۳ سنت رسید.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، کاهش 6 درصدی قیمت نفت در معاملات روزهای گذشته در بحبوحه نگرانی در مورد کند شدن رشد اقتصاد دنیا و تقاضا برای سوخت، باعث بی‌ثباتی قیمت آن در اولین ساعات معاملات در روز دوشنبه شده‌است.

قیمت نفت پس‌از این کاهش قیمت، 1 درصد افزایش داشت. اما قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 69 سنت معادل 0.61 درصد کاهش به 112 دلار و 43 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 12 سنت معادل 0.11 درصد کاهش 109 دلار و 44 سنت معامله می‌شود.

به‌نظر می‌رسد نگرانی درمورد کمبود عرضه نفت در بازار از سایر عوامل پیشی گرفته‌است.
دهن‌کجی هند به آمریکا با افزایش 31 برابری واردات نفت از روسیه
ازسرگیری صادرات نفت ونزوئلا به اروپا پس‌از 2 سال

نفت روسیه همچنان به‌خاطر تحریم‌های غربی برای بسیاری کشورها غیرقابل‌دسترس است. آزادسازی ذخایر استراتژیک نفتی آمریکا و افزایش تولید اوپک پلاس تا حدی تاثیر کاهش صادرات نفت روسیه را کم کرده است.اما نمی‌توان به ادامه این شرایط امیدوار بود.

تحلیلگران مؤسسه تحقیقاتی ای‌ان‌زد اعلام کرده‌اند اگر واشنگتن با همین سرعت فعلی از ذخایر خود برداشت کند، ذخایر استراتژیک آمریکا تا ماه اکتبر به پایین‌ترین سطح طی چهل‌ساله گذشته یعنی 358 میلیون بشکه می‌رسند.

از طرف دیگر تولید نفت و گاز آمریکا روبه‌افزایش است. تعداد چاه‌های نفت و گاز این کشور که اولین نشانه تولید آن در آینده هستند، 7 حلقه افزایش‌یافته و در هفته منتهی به هفدهم ماه ژوئن به 740 رسیده‌است، یعنی بالاترین رقم از مارس 2020.

تولید نفت در لیبی هنوز هم به‌خاطر بسته شدن میادین نفتی در شرق این کشور بی‌ثبات است. وزیر نفت لیبی اعلام کرد کل تولید این کشور درحال‌حاضر به حدود 700 هزار بشکه در روز می‌رسد. تولید نفت لیبی در هفته گذشته برابر با 100 تا 150 هزار بشکه در روز بود.

صادرات محصولات نفتی چین که یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان دنیاست همچنان رو به کاهش بوده و بازارهای دنیا را تحت فشار گذاشته‌است.

صادرات بنزین این کشور در ماه مه 45‌.5 درصد و صادرات دیزل 92.7 درصد نسبت‌به سال قبل کاهش داشت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.