جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 35146
ميانگين بازدید: 38711
بازديد کل: 146,810,887
افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی گندم (چهارشنبه 1401/04/01)

ایرنا:
سرپرست مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی از خرید تضمینی سه میلیون و ۴۷۰ هزار تن از این محصول توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران از ابتدای فصل برداشت تاکنون خبر داد و گفت: این میزان خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال گذشته نزدیک به ۳۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «سهراب سهرابی» با بیان اینکه در مدت مشابه سال زراعی گذشته دو میلیون و ۶۹۰ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان خرید تضمینی شده بود افزود: تاکنون بابت خرید تضمینی گندم، مبلغ ۲۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پول معادل ۷۵ درصد طلب کشاورزان به حساب‌شان واریز شده و مابقی پول آنان از طریق تامین نقدینگی پرداخت می‌شود.

وی اضافه کرد: از زمان برداشت تاکنون بیشترین میزان خرید تضمینی گندم مربوط به استان‌های خوزستان با یک میلیون و ۳۵۴ هزار تن، گلستان ۶۷۱ هزار تن، فارس ۳۴۱ هزار تن و ایلام با ۱۶۷ هزار تن است.

سرپرست مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی پیش‌بینی کرد؛ سال زراعی جاری ۶.۵ میلیون تن گندم از کشاورزان خرید تضمینی شود.

وی با اشاره به این که بخشی از تولید گندم کشور مربوط به بذر مصرفی و بخشی دیگر مربوط به نیاز صنایع غذایی است، تصریح کرد: مجموع نیاز گندم خوراکی کشور سالانه ۱۲ میلیون تن است که از این میزان ۱۰ میلیون تن برای مصرف نان و دو میلیون تن برای صنایع غذایی مرتبط با آرد و نان اختصاص می‌یابد.

سهرابی درباره وضعیت برداشت گندم در دیمزارهای کشور نیز گفت: به دلیل کاهش بارندگی و خشکسالی در بخش زیادی از دیمزارهای کشور به‌ویژه در استان‌های گرم همچون خوزستان، ایلام و بوشهر کشور با تنش خشکی در تولید محصولات مواجه بودیم.

سرپرست مجری طرح گندم  ادامه داد: در استانی مانند فارس نیز به علت کاهش بارندگی و ذخایر آب، نزدیک به ۶۰ تا ۷۰ هزار هکتار اراضی گندم غیرقابل برداشت شد.

وی با بیان این که برداشت گندم تا اواخر شهریور ادامه دارد، اذعان داشت: در استان‌های گرم کشور مانند خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان برداشت گندم در حال اتمام است و در استان‌هایی همچون فارس، لرستان، گلستان و کرمانشاه عملیات برداشت در حال انجام است.

سهرابی افزود: برداشت گندم در استان‌های سرد مانند کردستان، زنجان و آذربایجان غربی و شرقی معمولاً از تیرماه آغاز می‌شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.