جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 31246
ميانگين بازدید: 38711
بازديد کل: 146,806,987
بانک‌های کلان‌شهر تهران کاهش ۱۵ مگاواتی مصرف برق را رقم زدند (چهارشنبه 1401/04/07)

ایرنا:
بر اساس مصوبه هیئت وزیران همه دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، نیروهای مسلح و نهادهای عمومی موظف شده‌اند در ساعات اداری حداقل ۳۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته و در ساعات غیراداری به میزان ۶۰ درصد، مصرف برق خود را کاهش دهندنظام بانکی با پیوستن به این طرح، کاهش ۱۵ مگاواتی در مصرف برق رقم زد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، مردم در سال‌های گذشته بخصوص در دو سال گذشته با مشکل خاموشی‌ها (قطع برق) در تابستان و زمستان مواجه می‌شدند به‌طوری‌که این موضوع باعث افزایش نارضایتی عمومی شده بود. قطعی برق در سال گذشته (بهار و تابستان ۱۴۰۰) به اوج خود رسید و مردم در روز چند ساعت برق نداشتند، این در حالی بود که خاموشی‌ها از اردیبهشت‌ماه آغاز شد. در سال‌ گذشته چند بار در روز برق به میزان دو ساعت قطع می‌شد.

علت‌ خاموشی‌ها در سال‌های گذشته به عدم ساخت نیروگاه در دولت قبل و افزایش ندادن ظرفیت تولید برق مربوط می‌شد؛ به‌نوعی دولت قبل با نیروگاه نسازی باعث ایجاد مشکل برای مردم شده بود. افزایش ظرفیت تولید برق یکی از تکالیف قانونی برنامه ششم بود که دولت و وزارت نیروی سابق از انجام آن سرباز زده بود. این موضوع حتی بر تولید هم اثر گذاشته بود و واحدهای تولیدی مجبور بودند خط تولید خود را خاموش کنند.

پس از خاموشی‌هایی که سال گذشته کشورمان را درگیر خود کرد و نارضایتی مردم را به دنبال داشت، دولت سیزدهم و به‌خصوص وزیر نیروی این دولت تمام همت خود را بکار گرفت تا ضمن برطرف‌کردن مشکلات، روند تأمین پایدار برق را بهبود بخشد تا مشکلاتی در زمینه خاموشی‌ها بروز نکند و باگذشت فصل بهار ۱۴۰۱ و گرمای شدید آن، قطعی برق نداشتیم و برای تابستان نیز برنامه‌ریزی‌شده است تا بتوانیم بدون خاموشی آن را سپری کنیم.

بر همین اساس وزارت نیرو در مدت حضور «علی‌اکبر محرابیان» به‌عنوان وزیر نیروی دولت سیزدهم با برگزاری جلسه‌های زیاد با کارشناسان، متخصصان و مدیران، طراحی برنامه‌های مختلف در صنعت برق را از همان روزهای نخست آغاز کرد.

یکی از این برنامه‌ها کاهش مصرف برق در بخش اداری، دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، نیروهای مسلح و نهادهای عمومی بود که برای آن مصوبه‌ای نیز از سوی دولت اختصاص داده شد.

بر اساس اعلام وزارت نیرو هم‌زمان با اجرایی‌شدن برنامه‌های مدیریت بار مصرف برق در چهار ماه گرم سال یعنی خرداد تا پایان شهریورماه، بانک‌های تهران نیز همراه با دیگر ادارات ملزم به کاهش مصرف برق و صرفه‌جویی در این بخش شدند و حدود ۳۰ درصد مصرف برق خود را کاهش داده‌اند.
به‌طورکلی و بر اساس بررسی‌های انجام شده، نیاز کل بانک‌های شهر تهران به برق چیزی حدود ۴۵ مگاوات است که در فصل تابستان سال جاری و به دنبال اجرایی‌شدن طرح‌های مدیریت بار مصرف، حدود ۱۵ مگاوات در این حوزه کاهش مصرف برق داشته‌ایم.
شاید این سؤال مطرح شود که این میزان صرفه‌جویی چه کمکی به مدیریت شبکه توزیع برق خواهد کرد؟ ملموس‌ترین پاسخ شاید این باشد که صرفه‌جویی انجام شده، معادل نیاز شهروندان یک شهر ۵۰ هزارنفری به انرژی برق است و نقش قابل‌توجهی در مدیریت بار شبکه خواهد داشت.

در پی خاموشی‌های بی‌برنامه سال گذشته، وزارت نیرو با تدوین برنامه‌های منسجم مدیریت مصرف برای تمام بخش‌ها اعم از خانگی، صنعتی، تجاری، اداری، کشاورزی و عمومی، عزم خود را برای تأمین برق پایدار همه بخش‌ها و به‌خصوص بخش خانگی جزم کرده است.
هرساله هم‌زمان با اوج گرفتن گرما و روشن شدن سیستم‌های سرمایشی، مصرف برق شدت گرفته و برنامه‌های مدیریت مصرف در ایران و همچنین اغلب کشورهای جهان برای گذر از تابستان داغ در دستور کار قرار می‌گیرد. در این راستا دولت مدیریت مصرف برق سال ۱۴۰۱ را از خود شروع کرده است، به‌گونه‌ای که ادارات، ضمن کاهش ساعات کار، موظف به کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق در ساعات کاری و کاهش ۶۰ درصدی در ساعات غیرکاری هستند.
اخطار و قطعی برق، ضمانت اجرای برنامه‌های پیش‌بینی شده برای ادارات متخلف در این بخش است که باقوت تا پایان تابستان ادامه خواهد داشت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.