جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 29257
ميانگين بازدید: 38711
بازديد کل: 146,804,998
قلم رسانای نانویی جایگزین چسب نقره می‌شود (شنبه 1401/04/11)

ایسنا:
یکی از شرکت‌های فناور با استفاده از نانو ذرات نقره قلم‌های رسانایی را عرضه کردند که می‌توان به جای چسب نقره در امور آموزشی و صنعتی و تحقیقاتی از آن بهره برد.

به گزارش ایسنا، رضا آزادبخت، مدیر فنی این شرکت‌ فناور با بیان اینکه این شرکت قلم‌های رسانایی نانویی تولید و به بازار عرضه کرده که کاربردهای آموزشی و صنعتی دارد، گفت: در این قلم که از طریق فروشگاه‌ها در سراسر کشور عرضه می‌شوند، از نانوذرات استفاده شده است که نسبت به چسب‌های نقره مزیت‌هایی دارد.

وی با بیان اینکه قلم‌های رسانای خارجی به دلیل محدودیت‌های تحریمی، به سختی وارد کشور می‌شوند و قیمت بالایی دارند، اظهار کرد: این قلم‌های نانویی با کمتر از یک سوم قیمت قلم‌های خارجی به بازار عرضه می‌شوند و از نظر کیفیت نیز مشابه نمونه‌های خارجی هستند.

آزادبخت، ابعاد نانو متری ذرات نقره به کار رفته در این قلم رسانا را از دیگر مزایای این محصول نام برد و یادآور شد: ذرات نقره در قلم‌های خارجی در ابعاد میکرونی هستند، اما این قلم‌های ایرانی ابعاد نانومتری دارند. اهمیت نانومتری بودن ذرات در میزان مصرف نقره است؛ چرا که در چسب‌های نقره رایج در حدود ۸۵ درصد وزنی نقره استفاده می‌شود، در حالی که در این قلم‌های نانویی کمتر از ۴۵ درصد وزنی نقره به کار رفته، اما همان ویژگی و عملکرد را دارد و در عین حال از قیمت کمتری برخوردار است.

به گفته مدیر فنی این شرکت، نقره فلز گران قیمتی بوده و کاهش مصرف آن به کاهش قیمت تمام شده محصول کمک می‌کند.

آزادبخت ادامه داد: از این قلم‌ها علاوه بر کاربردهای آموزشی در صنایعی نظیر الکترونیک، سلول خورشیدی و میکروسکوپ‌ها نیز می‌توان استفاده کرد. در میکروسکوپ‌های SEM و STM که رسانایی نمونه اهمیت زیادی دارد، این قلم‌ها قابل کاربرد است، ضمن آنکه در تعمیر بوردها نیز کارایی دارد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی با تاکید بر اینکه این شرکت در حال توسعه یک اپوکسی رسانا است که با فناوری مشابه با فناوری همین قلم‌های رسانا ساخته می‌شود، یادآور شد: به زودی این محصول نیز به مراحل پایانی توسعه خواهد رسید. این قلم رسانا قابلیت کاربرد روی کاغذ و مقوا و استفاده در مصارف آموزشی، طراحی مدارهای الکترونی، آموزش در حوزه الکترونیک، سلول‌های خورشیدی و کاردستی را دارد.

به گفته وی از مزیت‌های این قلم می‌توان به عدم ایجاد سطوح برجسته (ایجاد خط‌های صاف و بدون برجستگی و غیر قابل لمس با دست) اشاره کرد. در فرمولاسیون این قلم رسانا از آب به عنوان حلال استفاده شده، تا اثرات زیست محیطی را به حداقل برساند. در تولید این محصول از نانوذراتی در ابعاد ۵۰ نانومتر استفاده شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.