جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 22720
ميانگين بازدید: 38711
بازديد کل: 146,798,461
حدود ۲۰ درصد عرضه غیر مجاز دام در خوزستان وجود دارد (شنبه 1401/04/18)

ایسنا:
خوزستان مدیرکل دامپزشکی خوزستان با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی ما کشتار غیر مجاز دام است، گفت: ۱۸ تا ۲۰ درصد به صورت غیر مجاز دام در حال عرضه است.

مصطفی کنار کوهی در جلسه ستاد تنظیم بازار خوزستان که امروز، ۱۸ تیرماه در اهواز برگزار شد، با اشاره به آمارهایی که توسط اداره کل دامپزشکی استان در خصوص تولیدات دامی و گوشتی استان ارائه می‌شود، اظهارکرد: از زمانی که جوجه، بارگیری و در سامانه ثبت می‌شود تا زمانی که ما تجزیه و تحلیل نکنیم و حدود ۱۰ درصد از کل مرغداری‌های استان را راستی آزمایی نکنیم، آمار دقیقی از میزان جوجه‌ریزی و تولید مرغ ارائه نمی‌دهیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: بنابراین آمار سازمان جهاد کشاورزی و دامپزشکی در خصوص جوجه‌ریزی در نهایت و در انتهای کار یکی است.

مدیر کل دامپزشکی خوزستان با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی ما کشتار غیر مجاز دام است، تصریح کرد: بین ۱۸ تا ۲۰ درصد به صورت غیر مجاز دام در حال عرضه است و این به این معنی نیست که ما اقداماتی برای برخورد با این تخلفات انجام نداده‌ایم.

کنارکوهی ادامه داد: تخلفات در زمینه عرضه غیر مجاز دام در استان وجود دارد و ما در این راستا اقداماتی انجام می‌دهیم تا در زمینه بهداشت این اقلام مشکلی برای مردم بوجود نیاید.

وی گفت: در سال گذشته و همچنین در سال ۹۹ با هماهنگی‌هایی که صورت گرفت، اقدامات خوبی جهت برخورد با مرغداری‌ها صورت گرفت و نتیجه خوبی هم گرفتیم و آمار جوجه‌ریزی تقریبا درست شد اما بر اساس سامانه‌ای که وجود دارد، اتوماتیک‌وار اجازه جوجه‌ریزی به مرغدارها داده نشد و به مدت یک ماه این روند ادامه پیدا کرد و در نتیجه آمار جوجه‌ریزی پایین آمد و اعلام خطر شد که ممکن است با کمبود جوجه مواجه شویم و بلافاصله در این زمینه تمهیدات لازم انجام شد.

کنارکوهی با اشاره به تخلفات در حوزه مرغ در استان افزود: در حال حاضر ۲۰ تا ۲۲ درصد عرضه خارج از شبکه و به صورت مرغ زنده را داریم.

وی در خصوص فعالیت دامپزشکی در استان تصریح کرد: در شهرستان‌هایی اقدام به استقرار دامپزشک شده است و ۴۵ اکیپ سیار و ۵۲ اکیپ ثابت دامپزشکی در سطح استان داریم که شامل ۴۵ دکتر دامپزشک و ۴۵ ناظر هستند و همچنین ۱۰۸ نفر به عنوان بازرس لاشه و گوشت فعالیت می‌کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.