جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 22351
ميانگين بازدید: 38711
بازديد کل: 146,798,092
تولید ۵۰۰ هزار تن گیاهان دارویی در سال جاری (یک شنبه 1401/04/19)

ایرنا:
مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی پیش‌بینی کرد: میزان تولید گیاهان دارویی با افزایش ۴۰ هزار تنی در سال جاری به ۵۰۰ هزار تن برسد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «حسین زینلی» با اشاره به وضعیت کشت گیاهان دارویی در کشور، گفت: در سال گذشته ۶۸ هزار هکتار گیاهان دارویی یک‌ساله کشت شدند که بالاترین میزان مربوط به زیره سبز، گشنیز، رازیانه سیاه دانه، شوید و فلفل بوده است.

 مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که در سال گذشته از گیاهان زعفران و گل محمدی در جهت افزایش توسعه سطح زیر کشت انجام نشد، یادآور شد: بنا داریم با توجه به این که ساختارهای کشت قراردادی در کشور توسعه پیدا کرده در سال ۱۴۰۱ تحت شرایط خاص از این گیاهان با کشت قراردادی اقدامات برای تولید انجام خواهد شد.

زینلی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۲۶۱ هزار هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی اعم از گیاهان چند ساله و یک‌ساله در کشور است.

به گفته مجری طرح گیاهان دارویی، در حال حاضر ۴۶۳ هزار تن تولید گیاهان دارویی در کشور انجام می‌شود.

زینلی تصریح کرد: در سال گذشته به علت خشکسالی تولید گیاه زعفران به شدت افت کرد، البته دولت به دنبال آن است تا با افزایش تولید این گیاه در کشور بتواند جایگاه زعفران را از نظر تولید و ارزش در دنیا ارتقا دهد.

زینلی یادآور شد: برنامه داریم تا در صورت تخصیص اعتبار به این مجموعه به میزان ۲۰ هزار هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی در اراضی شیب‌دار را تحت شرایط دیم و همچنین ۲۰ هزار و ۵۰۰ هکتار نیز در شرایط آبی کشت گیاهان دارویی را در سال ۱۴۰۱ توسعه دهیم.

وی یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود میزان تولید گیاهان دارویی با افزایش ۴۰ هزار تنی در سال جاری به ۵۰۰ هزار تن برسد.

به گفته مجری طرح گیاهان دارویی، در این طرح بیشترین سطح زیر کشت به گیاهانی چون آنغوزه، باریجه، شیرین‌بیان، موسیر، زیره سیاه، کور و محصولات کم آب بر دیگر اختصاص دارد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.