جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 17349
ميانگين بازدید: 38711
بازديد کل: 146,793,090
مجلس نتوانست در مورد«افزایش تعرفه برق واحدهای صنعتی» تصمیم بگیرد (چهارشنبه 1401/04/22)

ایرنا:
نمایندگان مجلس شورای اسلامی مجددا مواد مربوط به افزایش تعرفه برق واحدهای صنعتی و بند مربوط به هوشمندسازی کنتورها در طرح مانع زدایی از صنعت برق را به کمیسیون انرژی ارجاع دادند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، در نشست علنی امروز- چهارشنبه ۲۲ تیرماه- مجلس شورای اسلامی ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی در مورد طرح توسعه و مانع زدایی از صنعت برق کشور  مورد بررسی قرار گرفت وماده ۲۰ این طرح  مجددا  به منظور رفع ابهام به کمیسیون انرژی ارجاع دادند.

 در ماده ۲۰ این طرح آمده است:وزارت نیرو مکلف است از طریق شرکت مادر تخصصی توانیر و شرکت های ذیربط با نصب تجهیزات هوشمند ساخت داخل از جمله شمارشگرهای (کنتورهای) هوشمند و با رعایت ملاحظات پدافندی و سایبری و در بستر تبادل داده امن، اقدام به هوشمندسازی شبکه توزیع (رویت پذیری و کنترل پذیری) با اولویت پست های توزیع، مشترکین پرمصرف با مصرف بیش از دو برابر الگوی مصرف و سپس سایر مشترکین کند. منابع لازم برای اجرای این ماده از محل افزایش تعرفه برق مشترکین پرمصرف، موضوع ماده (۶) این قانون و اصلاح تعرفه برق صنایع، موضوع ماده (۳) این قانون تأمین می شود.

در نشست بررسی این طرح  سید شمس الدین حسینی پیشنهاد حذف قسمت مربوط به اصلاح تعرفه های برق واحدهای صنعتی را مطرح کرد و گفت: در این ماده هوشمندسازی کنتورهای برق پیش بینی شده اما از طریق افزایش بهای برق مشترکان پرمصرف و افزایش تعرفه های واحدهای صنعتی منابع آن پیش بینی شده است‌. با این تصمیم برق واحدهای صنعتی گران خواهد شد و نباید چنین اجازه ای داده شود.

در نهایت علی نیکزاد که ریاست جلسه علنی مجلس را برعهده داشت گفت: بر اساس ماده ۱۵۳ آئین نامه به منظور رفع ابهام این ماده به کمیسیون انرژی ارجاع  شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.