جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 17437
ميانگين بازدید: 38711
بازديد کل: 146,793,178
مهلت شناسه‌دار کردن قطعات یدکی خودروها تمدید شود (چهارشنبه 1401/04/22)

ایرنا:
سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی خودرو و ماشین آلات تهران گفت: گرچه روز گذشته آخرین مهلت برای شناسه‌دار کردن کمک‌فنرهای موجود در بازار لوازم یدکی بود، اما هنوز به دلیل ضعف در امکانات و زیرساخت‌ها به‌طور کامل انجام نشده است و این مهلت باید تمدید شود.

«سید مهدی کاظمی» در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود:‌ مشکل اصلی به سامانه جامع تجارت برمی‌گردد که با ایرادات و مشکلاتی همراه است، بر این اساس انتظار می‌رود مسوولان با تعیین ضرب‌الاجل زمانی، صنف یاد شده را با استرس مواجه نکنند، بلکه به تمدید این مهلت بپردازند.

این مقام صنفی خاطرنشان‌کرد: فعالان صنف لوازم یدکی به دلیل فراوانی اجناس و رقابت موجود، محصولات خود را با کمترین سود عرضه می‌کنند و هرچند شاید نیازی به کد شناسه کالا نداشتند، اما از شفافیت استقبال می‌کنند، با این حال باید زیرساخت لازم نیز فراهم باشد.

وی در عین حال گفت: شناسه کالا برای مصرف‌کنندگان و مشتریان بسیار جذاب خواهد بود، زیرا از طریق این کد نگرانی‌هایشان از قطعات، کیفیت و قیمت آنها، مبدا خرید و غیره برطرف می‌شود و همه مشخصات و مختصات اجناس از طریق همین کد قابل دسترسی است.

کاظمی اظهار داشت: هرچند در ورود اطلاعات مربوط به کمک فنر به عنوان نخستین قطعه‌ای که کد شناسه کالا دریافت می‌کرد، مشکلاتی وجود داشت، اما با ارائه «کد عمومی» این قطعه از سوی وزارت صمت، مشکلات مربوط به کد شناسه این قطعه تا چند روز دیگر برطرف خواهد شد.

وی ادامه‌داد: علاوه بر کمک‌فنر، باتری دیگر کالایی بود که مشمول دریافت کد شناسه کالا شد، اما اتحادیه آن جداست؛ علاوه بر اینها ۵۱ قطعه دیگر مشمول دریافت این کد هستند.

سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی خودرو و ماشین آلات تهران با اشاره به سه گروه واردکنندگان، تولیدکنندگان و فروشندگان قطعات که برای دریافت کد شناسه اقدام می‌کنند، یادآور شد: برخی از این کمک‌فنرها فاقد فاکتور یا برگ سبز گمرکی هستند، همچنین برخی دیگر از مدت‌ها پیش وارد شده و در انبارها موجود است و ممکن است مامور مربوطه آنها را کالای قاچاق تلقی کند.

وی اضافه‌کرد: به همین منظور از وزارت صمت خواستیم تا اتحادیه این کمک‌فنرها را رویت کرده و تایید کند تا بتوانند کد شناسه کالا دریافت کنند که در نهایت با اعلام یک کد عمومی از سوی وزارت صمت، مشکلات این دسته از فعالان صنفی حل و فصل شد.

به گزارش ایرنا، مطابق آخرین آمارها، دست‌کم ۲.۵ میلیارد دلار از ارزش بازار لوازم یدکی را کالاهای قاچاق و زیرپله‌ای تشکیل می‌دهد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.