جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 7305
ميانگين بازدید: 38711
بازديد کل: 146,783,046
محدودیت در سقف ثبت سفارش اقلام فناوری (شنبه 1401/05/01)

ایسنا:
رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران از محدودیت در بازار فناوری خبر داد و گفت: وزارت صمت در زمینه ثبت سفارش اقلام حوزه فناوری محدودیت جدیدی را اعمال کرده و واردکنندگان از این پس باید نصف سال‌های گذشته اقلامی مانند لپ‌تاپ، تبلت و پرینتر وارد کنند.

به گزارش ایسنا، بررسی‌ها نشان می‌دهد اخیرا در بازار آی‌تی اتفاق جدیدی رخ داده است و از این پس واردکنندگان تا سقفی که تعیین شده، اجازه واردات اقلام آی‌تی را دارند. البته سال‌های گذشته هم در مواردی محدودیت برای ثبت سفارش اقلام فناوری اعمال می‌شد.

در این زمینه، محمدرضا فرجی تهرانی - رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران - با اشاره به آخرین وضعیت بازار اجناس مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات گفت: در شرایط تحریم و کرونا، تجار به فکر تامین اقلام مورد نیاز شرکت‌ها و ادارات هستند، این در حالی است که هنوز سقف سابقه تجار آی‌تی افزایش داده نشده است. وزارت صمت اعلام کرده که از این پس واردکنندگان باید نصف سال‌های گذشته اقلامی مانند لپ‌تاپ، تبلت و پرینتر وارد کنند. این تصمیم علاوه بر نوسان قیمت‌ها سبب ضرر و زیان تجار هم شده است که با شرکت‌های خارجی صاحب‌نام قرارداد بسته‌اند.

رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران همچنین اظهار کرد: در دوران کرونا از طرفی شاهد دورکاری ادارات بودیم و از طرف دیگر آموزش و پرورش سبک آنلاین را در پیش گرفت. این شیوه فعالیت‌ شرایط تهدید کرونا را برای تجار آی‌تی به فرصت تبدیل کرد، به‌طوری که تقاضا برای خرید اقلام آی‌تی بالا گرفت. اکنون وارد موج هفتم کرونا شده‌ایم و وزارت صمت ثبت سفارش اقلام فناوری را محدود کرده است. چنانچه این محدودیت ادامه‌دار باشد واردات کالاهای غیر رسمی به کشور رونق می‌گیرد.

عدم توجه دولت قاچاق کالا را زیاد می‌کند

فرجی تهرانی با اشاره به شرایط بازار گفت: در شرایط فعلی با انبوهی از کالاهای قاچاق روبه‌رو هستیم. علت این مساله عدم توجه به درخواست فعالان بخش خصوصی است. در شرایطی که تقاضا برای خرید اقلام فناوری وجود دارد، واردات کالاهای غیررسمی افزایش پیدا می‌کند که نخستین آسیب آن قاچاق ارز است. از طرفی با گسترش قاچاق واردات کالاهای دست‌دوم و تقلبی بیشتر می‌شود که مصرف‌کننده نهایی متضرر اصلی آن است.

این فعال صنفی با بیان اینکه کشور هنوز در حوزه لپ‌تاپ، تبلت و پرینتر به خودکفایی نرسیده است توصیه کرد چنانچه می‌خواهیم شعار سال عملیاتی شود، دولت باید همکاری لازم را با تجار آی‌تی داشته باشد تا جلوی قاچاق کالا گرفته شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.