جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 5162
ميانگين بازدید: 38711
بازديد کل: 146,780,903
احداث آزمایشگاه‌های مرجع کشاورزی برای استان‌ها در دستور کار است (جمعه 1401/05/07)

ایرنا:
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس گفت: احداث آزمایشگاه‌های مرجع کشاورزی در استان‌های کشور با هدف ارتقای سلامت و افزایش صادرات در دستور کار است.

به گزارش ایرنا، محمدرضا درگاهی روز جمعه در نشست ارزیابی آفات محصول انگور تاکستان و رفع موانع صادراتی کشمش واقع در سالن جلسات باغستان قزوین افزود: احداث آزمایشگاه‌های مرجع کشاورزی در هر استانی لازم است و باید یکبار برای همیشه مراکز استان‌ها را به این آزمایشگاه‌ها مجهز کرد.

وی اضافه کرد: مجلس شورای اسلامی باید یک طرح با فوریت مناسب در این راستا تنظیم کند و برای آن تحقق آن در بودجه سال ۱۴۰۲ اعتبارات لازم در نظر بگیرد.

درگاهی تصریح کرد: اگر آزمایشگاه مرجع در استان وجود نداشته باشد، کشاورزان برای آزمایش نمونه محصولات کشاورزی باید هزینه بالایی پرداخت کنند و طولانی شدن روند این اقدامات دست و پای تولیدکننده را می‌گیرد.
 
این مسؤول تاکید کرد: لازم است تسهیلات با بهره بسیار پایین برای راه اندازی آزمایشگاه‌های مرجع درنظر بگیرید تا سرمایه گذار برای ورود به این عرصه جذب شود.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس در خصوص استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری بیان داشت: آبیاری تحت فشار دارای معایب و مزایا است و کل سیستم آبیاری تحت فشار را نیاید زیرسوال برد، چراکه کشاورزانی وجود دارند که با روش آبیاری تحت فشار تولیدات بسیار خوبی داشته‌اند.

درگاهی یادآور شد: کشاورز امروز باید قدر یک متر مکعب آب را بداند و از آن به نحو مطلوب بهره وری داشته باشد، ضمن اینکه برای استفاده از سامانه نوین آبیاری با هدف تولید و بهره وری بیشتر انگیزه داشته باشد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.