جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 5073
ميانگين بازدید: 38711
بازديد کل: 146,780,814
معاون استاندار همدان: کارتخوان هوشمند در ۹۲ درصد نانوایی‌های استان نصب شده است (شنبه 1401/05/08)

ایرنا:
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: از مجموع هزار و ۸۰۰ واحد نانوایی فعال در این استان، کارتخوان هوشمند مخصوص خرید(اصلاح یارانه) در ۹۲ درصد واحدها نصب و فعال شده است

ظاهر پورمجاهد روز شنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این دستگاه در هزار و ۷۰۰ نانوایی استان همدان نصب و سامانه مرتبط به فعالیت آن برای عرضه نان و دریافت مبلغ نیز به صورت کامل فعال شده است.

وی تصریح کرد: ۱۵۰ واحد خبازی باقیمانده(معادل هشت درصد نانوایی‌های استان) نیز به دلایلی همچون نقص و یا دقیق نبودن اطلاعات هویتی(کد ملی، کدپستی و اطلاعات شماره حساب بانکی)، فوت مالک واحد، اجاره دادن نانوایی و همخوان نبودن مشخصات فرد فعال در این محل با مشخصات درج شده در جواز کسب، تاکنون این کارتخوان های هوشمند را دریافت نکرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه عرضه نان حتما می بایست با استفاده از این کارتخوان هوشمند باشد، تصریح کرد: عدم استفاده از این سامانه برای فروش نان و دریافت وجه به صورت نقدی به ضرر خبازی ها است چراکه سهمیه آرد مصرفی براساس مستندان ثبت شده در این سامانه(تعداد فروش) تخصیص یافته و واگذار می شود.

وی اظهار داشت: در همین راستا و با همکاری بانک سپه، سازمان صمت و شرکت غله و با توجه به غربالگری نانوایی‌های استان همدان، به واحدهای فاقد مشکل مجوز شاپرک(نصب کارتخوان) ارائه شده و دستگاه کارتخوان هوشمند نیز در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

پورمجاهد تاکید کرد: واحدهای خبازی که به دستگاه کارتخوان هوشمند مجهز شده اند می بایست برای عرضه نان حتما از این سامانه استفاده کنند و در پایان هر روز به تناسب عملکرد نانوایی، ۱۵ درصد درآمد روزانه به حساب صاحب کارت‌خوان واریز می‌شود.

به گفته وی، اگر در جریان فعالیت نانوایی و استفاده از دستگاه کارتخوان هوشمند، مشکلی بروز کند، موضوع از طریق مالک واحد(کانال ارتباطی در شبکه مجازی) اعلام و بلافاصله تیم کارشناسی بانکی برای رفع مشکل اقدام و در صورت لزوم به محل اعزام می شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان، «مستند سازی عملکرد نانوایی، رعایت دقیق نرخ مصوب، تنظیم پخت متناسب با سهمیه مربوطه، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه، قاچاق و خرید و فروش غیرمجاز آرد» را از جمله مزیت های قبال توجه استفاده از کارتخوان هوشمند برشمرد.

پورمجاهد با اشاره به لزوم همکاری نانوایی ها و مردم برای اجرای این طرح، گفت: با توجه به اهمیت اجرای این طرح و براساس قانون با واحدهای خبازی متخلف(عدم اجرای دستورالعمل ها و بی توجهی نسبت به استفاده از سامانه هوشمند) در زمینه اجرای این طرح برخورد خواهد شد.

معاون اقتصادی استاندار همدان تصریح کرد: طرح استفاده از کارتخوان های هوشمند برای عرضه نان در راستای هدفمندی یارانه ها و اصلاح روند گذشته در سراسر کشور اجرا می شود.

یک هزار و ۸۵۰ واحد نانوایی در استان همدان از سامانه شرکت غله و بازرگانی آرد دریافت می‌کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.