جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 3456
ميانگين بازدید: 38711
بازديد کل: 146,779,197
محصولات کشاورزی باید شناسنامه‌دار شود (سه شنبه 1401/05/11)

ایسنا:
خراسان رضوی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: باید محصولات کشاورزی حتما شناسنامه‌دار شود چون دنیای امروز از ما محصولی بدون شناسنامه قبول نمی‌کند.

فاطمه حلاج‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر قوانین دنیا تغییر کرده و از این رو باید خود را با بازارهای جهانی منطبق کنیم. سیاست‌ها از تولید محصول تغییر کرده و امروز مبتنی شناخت بازار است. بر همین اساس زمانی که قرار است محصولی را تولید شود، باید حتما اطلاعات آن در سامانه ثبت و دارای شناسنامه شود تا دنیا کشاورز را بشناسد.  

وی با بیان اینکه کشاورزان باید بدانند که چه بازاری هدف محصولاتشان است و استانداردها را از همین منظر مد نظر قرار دهند، افزود: هر چند مصرف سمی که در محصولات کشاورزی ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد از دنیا پایین‌تر است ولی درست مصرف کردن آن شرط بسیار مهمتری محسوب می‌شود.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: بر اساس استانداردها در محصولات کشاورزی نباید باقی مانده سموم و نهاده‌ها موجود باشد.

وی افزود: زمان دقیق مصرف سموم و نهاده باید به کشاورزان اطلاع‌رسانی شود.

حلاج‌نیا گفت: بهره‌برداران بخش کشاورزی و تولیدکنندگان اصلی باید توجه داشته باشند چنانچه در موقع مقرر از سموم استفاده شود، آفات کنترل خواهد شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: حتی در فرآوری باید از روش‌هایی استفاده شود که محصول دچار مشکل نشود. اگر هدفمان صادرات به کشورهای اورآسیا یا کشورهای اروپایی است، باید قوانین آن‌ها را به درستی رعایت کنیم.

وی با بیان اینکه کشاورزان باید خود را با استانداردهای کشورهای مقصد منطبق کنند، بیان کرد: هرچند در سموم مشکل خاصی وجود ندارد اما باید این مواد در زمان مناسب مصرف شود. پیش‌آگاهی موجب شده کشاورزان به موقع در زمینه مصرف ورود کنند و مصرف سم را به حداقل برسانند.

حلاج‌نیا با بیان اینکه مشکل کمبود سم در سطح استان وجود ندارد و بسته به نوع آفت سم مصرف می‌شود، افزود: هم‌اکنون در سطح خراسان رضوی ۵۲۰ فروشگاه سموم پروانه فعالیت دارند.

 وی بیان کرد: با مراکز سموم غیرمجاز برخوردهای قضایی صورت می‌گیرد. کشاورزان باید توجه داشته باشند که از مراکز مجاز سموم مورد نیاز خود را تهیه کنند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی عنوان کرد: طی سه سال گذشته در انجام نظارت‌ها حدود ۶ تن سم غیرمجاز جمع‌آوری شده است. اگر فروشگاه‌های غیرمجاز فعال باشند، اکیپ‌های نظارتی به موضوع ورود می‌کنند و تا حد پلمب نیز پیش می‌روند.

وی گفت: بر اساس آخرین آماری که معاونت غذا و داروی استان ارائه کرده، از ۱۲۰۰ نمونه بررسی شده کشاورزی هیچکدام بیش از حد مجاز سم نداشته است.

حلاج‌نیا با تاکید بر اینکه برای صادرات محصولات کشاورزی باید استانداردها مدنظر باشد، خاطرنشان کرد: شاید استفاده از یک نوع سم در کشور ما مجاز و ثبت شده باشد اما در برخی کشورها ممکن است چنین سمی ثبت نشده باشد و همین موضوع بازگشت محصولات می‌شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.