جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 44643
ميانگين بازدید: 38500
بازديد کل: 146,775,409
جزئیات اعطای تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت برق (دوشنبه 1401/05/24)

ایسنا:
با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و وزارت نیرو برنامه ویژه‌ای برای حمایت از تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت برق با هدف اعطای تسهیلات ارزان قیمت تدوین شد.

به گزارش ایسنا، با توجه به همکاری وزارت نیرو، شرکت توانیر و صندوق نوآوری و شکوفایی، برنامه ویژه‌ای برای حمایت از تولید محصولات (کالا و خدمت) دانش‌بنیان فعال در حوزه صنعت برق و اصلاح الگوی مصرف تدوین شده است. در این برنامه ویژه‌، صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری وزارت نیرو و شرکت توانیر برای حمایت از تولید محصولات (کالا و خدمت) دانش‌بنیان این گروه شرکت‌ها، سرفصل‌هایی نظیر تکمیل و ارتقاء محصولات دانش‌بنیان، توسعه زیرساخت تولید محصولات دانش‌بنیان، تولید محصولات و خدمات دانش‌بنیان، تحریک تقاضا و توسعه‌ بازار محصولات دانش‌بنیان و توسعه فعالیت‌های شتابدهی و فضای نوآوری را تدوین کرده است.

تکمیل و ارتقاء محصولات دانش‌بنیان یکی از خدمات ارائه شده به شرکت‌های فعال در این حوزه است. شرکت‌هایی که قصد نمونه‌سازی صنعتی (تکمیل یا ارتقای اساسی محصول دارای تاییدیه دانش‌بنیان) یا ظرفیت‌سازی برای ورود محصول دانش‌بنیان به بازار از طریق تولید تعداد محدودی از آن را دارند، می‌توانند جهت تامین هزینه‌های تحقیقاتی یا تولید در مقیاس محدود شامل نیروی انسانی، مواد اولیه، برون‌سپاری و تجهیزات ضروری (در مقیاس محدود) از «تسهیلات نمونه‌سازی» بهره‌‎مند شوند.

کارمزد ۴ درصد و حداکثر زمان تنفس و بازپرداخت سه سال، پرداخت به صورت مرحله‌ای و متناسب با پیشرفت طرح و الزام به ارائه طرح (فنی، بازار و مالی) با تکمیل کاربرگ درخواست «تسهیلات نمونه‌سازی» از جمله شرایط اعطای این خدمت است.

از دیگر خدمات ارائه شده در این برنامه، توسعه زیرساخت تولید محصولات دانش‌بنیان است. شرکت‌هایی که جهت ایجاد ظرفیت‌های جدید، افزایش ظرفیت تولید یا کیفی‌سازی تولید محصولات دانش‌بنیان نیاز به سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی دارند، جهت تامین هزینه‌های احداث محل تولید (در مقیاس محدود)، خرید تجهیزات و ماشین آلات، تاسیسات، تجهیزات آزمایشگاهی، کنترل کیفی و تجهیزات کمکی تولید، می‌توانند درخواست خود را در قالب «تسهیلات تولید صنعتی» در سامانه غزال ثبت کنند.

نرخ سود این تسهیلات ۱۱ درصد تعیین شده است

به نقل از روابط عمومی ‌صندوق نوآوری و شکوفایی، تسهیلات تولید محصولات و خدمات دانش‌بنیان با نرخ ۱۱ درصد، تحریک تقاضا و توسعه‌ بازار محصولات دانش بنیان با نرخ سود ۱۰درصد برای مواردی که شرکت کمتر از ۱۰ میلیارد تومان و نرخ سود ۱۴ درصد برای مواردی که شرکت بین ۱۰ تا ۲۰ میلیارد تومان از این تسهیلات استفاده کرده باشد، توسعه فعالیت‌های شتابدهی و فضای نوآوری با نرخ ۴ درصد و سرمایه بذری شتابدهنده‌ها از دیگر خدمات این برنامه به شمار می‌رود.

شرکت‌های دانش‌بنیانی که متقاضی این تسهیلات و خدمات هستند، می‌توانند به سامانه «غزال» صندوق نوآوری و شکوفایی مراجعه کرده و هر یک از خدماتی را که متقاضیان آن هستند، ثبت کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.