جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 40324
ميانگين بازدید: 38500
بازديد کل: 146,771,090
فعال‌شدن تنها ۴ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت کشاورزی و شیلات (سه شنبه 1401/06/01)

ایسنا:
معاون علمی‌وفناوری رئیس‌جمهوری با بیان اینکه تنها ۴ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی و شیلات فعال شده‌اند، از برنامه‌های این معاونت برای جذب بیشتر شرکت‌ها در این حوزه خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه نوآوری و فناوری ایران در جمع خبرنگاران، تاکید کرد: حوزه کشاورزی و شیلات یکی از عرصه‌هایی است که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در آن پایین است، به گونه‌ای که کمتر از ۴ درصد از شرکت‌ها در این صنعت مشغول به فعالیت هستند.

وی یکی از اولویت‌های جدی سال جاری معاونت علمی و فناوری را توسعه تعداد و فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی از جمله شیلات دانست و ادامه داد: کمیته پیگیری در این زمینه ایجاد شده است که ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به حوزه کشاورزی و شیلات را تسریع کند.

ستاری خاطر نشان کرد: بر همین اساس اقدام به جذب سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی در این صنعت شدیم. با این رویکرد جدید باید منتظر اتفاقات خوبی در این زمینه باشیم.


معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، افزود: حوزه دریا عرصه‌ای است که بسیار مغفول مانده است و در ایران جای کار بسیاری دارد؛ چرا که این حوزه بکر، ظرفیت بالایی در سرمایه‌گذاری و ورود فناوری دارد.

 وی تاکید کرد: در این راستا ما در معاونت علمی تلاش داریم که این حوزه را با استفاده از فناوری توسعه دهیم.

به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری در این رویداد  از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت شیلات که در نمایشگاه دائمی محصولات ایران ساخت برپاست، بازدید کرد.

برخی از دستاوردهای ارائه شده در این نمایشگاه به این شرح است:

نسل جدید مکمل‌های خوراکی ماهیان پرورشی
 مکمل‌های پروبیوتیک ضدعفونی‌کننده‌های آب مزارع آبزی‌پروری

آب مغناطیسی در پرورش ماهی

نانو ماسک جلبک

سامانه ردیابی گله‌های تون ماهیان

دستگاه جداکننده و شمارنده تخم ماهی

دستگاه غذاپاش آبزیان

دستگاه برداشت میکروجلبک و کود ماهی

فرآوری و تولید پلیمرهای زیستی از جلبک‌های دریایی

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.