جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 24564
ميانگين بازدید: 38500
بازديد کل: 146,755,330
صدور مجوز فعالیت‌های صنعتی در دولت سیزدهم تسهیل شد/ نوسازی خطوط تولید، اولویت نخست صنعت نساجی (یک شنبه 1401/06/20)

ایرنا:
عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: بررسی، تمدید و صدور مجوز فعالیت واحدهای تجاری، صنعتی و معدنی با استقرار دولت سیزدهم تسهیل شد.

«علیرضا حائری» امروز در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: بررسی، تمدید و صدور مجوز فعالیت واحدهای تجاری، صنعتی و معدنی در استان‌ها پس از استقرار دولت سیزدهم به خانه‌های صمت استانی واگذار شده و همین موضوع سبب شده تا شاهد روانی و سهولت انجام کارها در این حوزه باشیم.

وی بیان داشت: به‌علاوه، خانه‌های صنعت، معدن و تجارت در سرتاسر کشور از بخش خصوصی هستند و بالطبع شناخت خوبی از اهلیت افراد و فعالان اقتصادی دارند که همین موضوع به بهبود عملکرد خواهد انجامید.

خطر افول تدریجی صنعت نساجی

این عضو جامعه متخصصین صنعت نساجی ایران در ادامه به احتمال لغو تحریم‌ها اشاره و با تاکید بر لزوم آمادگی برای این شرایط از سوی شرکت‌ها، تاکید کرد: در این صورت، اولویت صنعت نساجی بر بازسازی و نوسازی ماشین‌آلات، تجهیزات و خطوط تولید است.

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته این مشکل و عقب افتادن از دانش و صنعت روز جهان سبب شده تا روی قیمت تمام شده و کیفیت محصولات نساجی و پوشاک اثر منفی شاهد باشیم.

حائری معتقد است: امروز نساجی به دلیل عدم حضور در بازارهای منطقه و جهان، به یک صنعت داخلی و محلی تبدیل شده و به همین دلیل، کیفیت مساله اصلی و شماره یک این صنعت نیست.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه صنعتگران نساجی فقط با بازار داخلی و تامین آن سر و کار دارند، همچنین به دلیل ممنوعیت‌های وارداتی به نوعی انحصار وجود دارد، بر این اساس موضوعات اساسی کیفیت و قیمت تمام شده جدی گرفته نمی‌شوند که نتیجه این مساله، افول تدریجی صنعت است.

این عضو هیات مدیره خانه صمت استان تهران معتقد است: در صورت رفع تحریم‌ها، باید فضای صنعت نساجی باز شده و از ممنوعیت، انحصار و محدودیت فاصله بگیرد.

وی تصریح‌کرد: باید تولید صادرات‌محور صنایع نساجی تقویت شود که مشخصه‌های آن ارتقای کیفیت و بهبود قیمت تمام شده محصولات است که در این صورت باید تلاش شود تا مواد اولیه باکیفیت به این صنعت و فعالان آن برسد و بستر رقابتی شدن را آرام‌آرام و به‌تدریج در این صنعت ایجاد کرد.

حائری همچنین با اشاره به عملکرد پنج ماهه تجارت خارجی کشور، خاطرنشان‌کرد: گرچه این آمارها در هر دو بخش صادرات و واردات رشد حدود ۲۰ درصدی نشان می‌دهد، اما بررسی تناژ صادراتی در مقابل تناژ وارداتی (نسبت یک به سه) نشان‌دهنده صادرات مواد خام، نیمه خام یا با ارزش افزوده پایین و در مقابل واردات کالاهای نهایی است.

وی تاکید کرد: این مساله مهم باید نه تنها در صنعت نساجی، بلکه در سایر بخش های صنعتی و معدنی جدی گرفته شود که مورد تاکید وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز هست.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.