جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 19732
ميانگين بازدید: 38500
بازديد کل: 146,750,498
اوپک: تولید نفت ایران در مرداد افزایش یافت (چهارشنبه 1401/06/23)

خبرگزاری فارس:
اوپک در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد، تولید نفت ایران در مرداد با افزایش 5 هزار بشکه در روز به 2 میلیون و 572 هزار بشکه رسیده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام، اوپک در جدیدترین گزارش خود به نقل از منابع ثانویه اعلام کرد: تولید نفت ایران در ماه آگوست ۲۰۲۲ برابر با مرداد ماه ۱۴۰۱ به ۲ میلیون و ۵۷۲ هزار بشکه در روز رسیده که نسبت به ماه پیش از آن ۵ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.

ایران در ماه جولای (تیر ماه) ۲ میلیون و ۵۶۷ هزار بشکه نفت در روز تولید کرده بود.

بر اساس گزارش‌های اوپک، ایران در ماه ژوئن (خرداد ماه) ۲ میلیون و ۵۶۵ هزار بشکه در روز، در ماه می (اردیبهشت ماه) ۲ میلیون و ۵۴۳ هزار بشکه در روز و در ماه آوریل ۲۰۲۲ (فروردین ماه ۱۴۰۱) روزانه ۲ میلیون و ۵۶۵ هزار بشکه نفت تولید کرده بود.

* ایران همچنان در جایگاه پنجم اوپک به لحاظ تولید

ایران در ماه آوریل یا فروردین ماه ۱۴۰۰ جایگاه چهارمین تولیدکننده نفت اوپک را از کویت گرفته بود و از آن زمان تا مهر ماه ۱۴۰۰ (اکتبر ۲۰۲۱) این جایگاه را حفظ کرده بود اما در ماه نوامبر یعنی آبان ماه، بار دیگر تولید نفت کویت از ایران پیشی گرفت و در جایگاه چهارم نشست و ایران به رتبه ۵ بازگشت.

در حال حاضر، کشورهای عربستان با تولید ۱۰ میلیون و ۹۰۴ هزار بشکه در روز، عراق با تولید ۴ میلیون و ۵۲۵ هزار بشکه در روز و امارات با ۳ میلیون و ۱۶۴ هزار بشکه در روز، سه کشور بزرگ تولیدکننده نفت اوپک به شمار می‌روند.

کویت با تولید ۲ میلیون و ۸۱۰ هزار بشکه در روز چهارمین تولیدکننده اوپک است.

ایران، پیش از تحریم‌های آمریکا از سال ۲۰۱۸، سومین تولیدکننده‌ بزرگ نفت اوپک پس از عربستان و عراق بود.

* افزایش ۳۲ هزار بشکه ای تولید نفت ایران در سه ماهه دوم ۲۰۲۲

ایران در سه ماه نخست سال ۲۰۲۲ روزانه ۲ میلیون و ۵۲۹ هزار بشکه نفت تولید کرده است.

این رقم برای سه ماهه دوم امسال برابر با ۲ میلیون و ۵۵۶ هزار بشکه برآورد شده است که نسبت به سه ماه اول ۲۷ هزار بشکه بیشتر است.

همچنین میزان تولید نفت ایران در سه ماهه دوم امسال ۸۴ هزار بشکه در روز بیشتر از سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۱ است.

ایران در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۱ روزانه ۲ میلیون و ۴۷۲ هزار بشکه نفت تولید کرده است.

*  متوسط تولید نفت ایران در سال‌های قبل

ایران به طور متوسط در سال ۲۰۲۱ روزانه ۲ میلیون و ۳۹۲ هزار بشکه نفت و در سال ۲۰۲۰ روزانه یک میلیون و ۹۹۱ هزار بشکه نفت تولید کرده است.

به این ترتیب ایران در سال ۲۰۲۱ به طور متوسط نسبت به سال پیش از آن ۴۰۱ هزار بشکه نفت در روز بیشتر تولید داشته است.

ایران در سال ۲۰۱۹ روزانه ۲ میلیون و ۳۵۶ هزار بشکه، در سال ۲۰۱۸ روزانه ۳ میلیون و ۵۵۳ هزار بشکه و در سال ۲۰۱۷ روزانه ۳ میلیون و ۸۱۳ هزار بشکه نفت تولید کرده است.

* افزایش ۲۱۶ هزار بشکه ای تولید نفت اوپک

بر اساس این گزارش، تولید نفت ۱۳ کشور عضو این سازمان در ماه آگوست ۲۰۲۲ (مرداد ۱۴۰۱) ۲۹ میلیون و ۶۵۱ هزار بشکه در روز عنوان شده است که افزایش روزانه ۶۱۸ هزار بشکه‌‌ای نسبت به ماه جولای را نشان می‌دهد.

اوپک در ماه جولای روزانه ۲۹ میلیون و ۳۳ هزار بشکه نفت تولید کرده بود.

* افزایش ۱۶۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت عربستان

عربستان در ماه آگوست ۱۶۰ هزار بشکه نفت در روز بیشتر تولید داشته است و میزان تولیدش به ۱۰ میلیون و ۹۰۴ هزار بشکه رسیده است. میزان تولید این کشور در ماه جولای ۱۰ میلیون و ۷۴۴ هزار بشکه در روز بود.

* بیشترین افزایش تولید برای لیبی

بیشترین افزایش تولید این ماه با ۲۶ هزار بشکه در روز به عربستان تعلق دارد و نیجریه با ۶۵ هزار بشکه در روز کاهش تولید، بیشترین کاهش را به خود اختصاص داده است.

ایران، لیبی و نیجریه از توافق کاهش تولید معاف هستند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.