جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 1655
ميانگين بازدید: 38500
بازديد کل: 146,732,421
همه نیاز کشور به تاسیسات ساختمانی و تهویه قابلیت ساخت داخل دارد (چهارشنبه 1401/07/20)

ایرنا:
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: قابلیت داخلی‌سازی همه نیاز کشور به تاسیسات ساختمانی و تهویه وجود دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، "امید قالیباف" در بازدید از بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی تاسیسات و سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی و تهویه مطبوع افزود: ۶۳۳ شرکت در این حوزه با اشتغال ۶۳ هزار نفر فعال هستند که تا ۹۵ درصد نیاز کشور به تاسیسات ساختمانی و تهویه را تولید می‌کنند.

وی گفت: در حال حاضر عمق ساخت داخل صنایع برودتی و حرارتی بالای ۶۰ درصد است که این میزان در شیرآلات، لوله و اتصالات، انواع پمپ و دیگ‌های بخار تا ۱۰۰ درصد نیز می‌رسد.

سخنگوی صمت بیان‌داشت: ارزش بازار محصولات سرمایشی و گرمایشی و تهویه حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان در سال است که سالیانه ۲۱۸ میلیون دلار نیز برای واردات عمدتا کمپرسور صرف می شود.

مشاور وزیر صمت ادامه‌داد: محصولات تاسیسات ساختمانی کشور بازار صادراتی دارند و کشورهای عراق، امارات، اسپانیا، روسیه و ایتالیا از جمله بازارهای هدف این محصولات بشمار می‌روند.

قالیباف با اشاره به پتانسیل بالای صنایع مرتبط با تاسیسات ساختمانی در کشور، از به‌روز کردن استانداردها و مبارزه با قاچاق محصولاتی که تولید داخل جوابگوی نیاز بازار است، به‌عنوان دو راهکار مهم در توسعه این صنایع نام برد.

وی گفت: برآوردهای وزارت صمت نشان می‌دهد با به‌روز کردن الکترومتورها در بخش صنعت و معدن می توان تا پنج‌هزار مگاوات در مصرف برق صرفه جویی کرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.